Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιμένει ο Καρατζαφέρης για Μητσοτάκη: Είναι πληρέστερος του Σημίτη, του Καραμανλή, του Παπανδρέου, του Σαμαρά και του Τσίπρα

Επιμένει ο Καρατζαφέρης για Μητσοτάκη: Είναι πληρέστερος του Σημίτη, του Καραμανλή, του Παπανδρέου, του Σαμαρά και του Τσίπρα
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επικείμενες εκλογές
Σχετικά Άρθρα
Στη στήριξη του στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη επιμένει ο Γιώργος Καρατζαφέρης διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.
«Ο πρωθυπουργός έχει να αντιμετωπίσει μια σωρεία ανθρώπων που τον θέλουν πιο κοντό. Ο πρωθυπουργός δεν είναι ελεγχόμενος και έχει να αντιμετωπίσει μια κατάσταση πολύ δύσκολη, βλέπε Αιγαίο, βλέπε Ουκρανία, βλέπε Ευρώπη. Κι έρχομαι εγώ και λέω: "Kύριοι θα βοηθήσω τον πρωθυπουργό για να μην είναι ευάλωτος στις ορέξεις των άλλων"» δήλωσε μιλώντας στον Alpha 989. Ερωτηθείς πως μπορεί να συμβεί αυτό, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι θα μιλήσει σε ανθρώπους που είναι αποστασιοποιημένοι από τη ΝΔ αλλά δεν θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης εξήγησε ότι τα σχόλια που έχει κάνει για τον κ. Μητσοτάκη δεν είναι κομπλιμέντα, αλλά... πραγματικότητα. «Είναι ο πιο άρτιος, πληρέστερος και του Σημίτη και του Καρμανλή, και του Παπανδρέου και του Σαμαρά και του Τσίπρα» τόνισε αυτή τη φορά, ο κ. Καρατζαφέρης.

Οι εκλογές

Αναφερόμενος στα σενάρια σύμφωνα με τα οποία θα περιλαμβάνεται σε ψηφοδέλτια της ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης, είπε «αυτό που έχει δημοσιευθεί στον -φιλικό προς τον Τσίπρα- Τύπο είναι για να ακυρώσει την καθαρότητα, την αγνότητα και την ευθύτητα της συμμετοχής μου στον αγώνα». Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ξανακατέβει υποψήφιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης