Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσαπανίδου (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΝΔ προσπαθεί να σπιλώσει και να δολοφονήσει τον χαρακτήρα του κόμματος μας

Τσαπανίδου (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΝΔ προσπαθεί να σπιλώσει και να δολοφονήσει τον χαρακτήρα του κόμματος μας
Μιλά για «πεζοδρομιακή» δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να δίνει απαντήσεις στα σκάνδαλα λέει η κα.Τσαπανίδου
Σχετικά Άρθρα
Πυρά κατά της ΝΔ ότι επιχειρεί να σπιλώσει και να δολοφονήσει τον χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα».
«Τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών είναι στο επίκεντρο της ατζέντας μας, αλλά είναι εξίσου σημαντικό - και θα έπρεπε να είναι για τον κάθε πολίτη - το θέμα της δημοκρατίας.
Αν δεν υπάρχει ομαλή λειτουργία τής δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, των ανεξάρτητων αρχών, πώς θα μπορέσουν να γίνουν πράξη όλα τα υπόλοιπα;», διερωτήθηκε μιλώντας στο Real Fm η κα.Τσαπανίδου.

Πεζοδρομιακή δημοκρατία

«Η ΝΔ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να σπιλώσει, να δολοφονήσει, τον χαρακτήρα ενός ολόκληρου κόμματος, του δικού μας.
Ανησυχώ όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, γιατί κινούνται σε μια μη καθαρή κατεύθυνση.
Μιλούν για τον ΣΥΡΙΖΑ και την... ”πεζοδρομιακή” του δημοκρατία, χωρίς να δίνουν καμία απάντηση για τα σκάνδαλα πάνω από το κεφάλι της κυβέρνησης.
Μπορούμε να πάμε στις εκλογές χωρίς απαντήσεις για το κρίσιμο ζήτημα των υποκλοπών;
Μέχρι και η εισηγήτρια της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, η κυρία Σόφι ιν Βέλτ, ζήτησε χθες να πάει η Ελλάδα στις εκλογές χωρίς τις σκιές στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, για να μην υπάρχουν ενδεχόμενα εκβιασμών» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεσα οι εκλογές

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει κάνει όλες τις θεσμικές κινήσεις για να γνωρίζουν οι πολίτες όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί εδώ και μήνες, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.
Γιατί η αμφιβολία διαβρώνει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα.
Οι εκλογές πρέπει να γίνουν άμεσα για να μιλήσει ο ελληνικός λαός» τόνισε η κα.Τσαπανίδου, η οποία αναφέρθηκε σε μια χθεσινή είδηση που σύμφωνα με την ίδια «πέρασε στα ψιλά».
«Χθες το FBI μπήκε και ερεύνησε το εξοχικό του Μπάιντεν για να διερευνήσει αν είχε πάρει απόρρητα έγγραφα.
Εδώ, δυστυχώς, η Δικαιοσύνη αργεί και τέτοιου είδους έρευνες μας ακούγονται αδιανόητες», είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί απέχουμε

«Δεν θα έπρεπε όσοι κάθονται στα βουλευτικά έδρανα, και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, να έχουν την αγωνία να διαλυθούν οι σκιές των υποκλοπών;
Εμείς δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό, γι' αυτό κινήσαμε κάθε θεσμική διαδικασία για να γνωρίζει ο λαός τι συμβαίνει, γι' αυτό ζητάμε άμεσα εκλογές και γι' αυτό θα απέχουμε από τις ψηφοφορίες στη Βουλή» υποστήριξε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επικοινωνήσει το πρόγραμμά του στον κόσμο, ώστε από την πρώτη Κυριακή των εκλογών να μας δοθεί η δυνατότητα για μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης