Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Στυλίδα ο Κουτσούμπας: Να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων με ισχυρό ΚΚΕ

Στη Στυλίδα ο Κουτσούμπας: Να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων με ισχυρό ΚΚΕ
Ο Δ. Κουτσούμπας επισκέφθηκε, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους τρόφιμους του Ιδρύματος
Τη «Στέγη Γερόντων - Ιδρυμα Πετρή» της Μητρόπολης Φθιώτιδας επισκέφθηκε σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στη Στυλίδα.
Τον συνόδευαν ο Κώστας Μπασδέκης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Τάσος Χρονάς περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Γιώργος Δεληχάς δημοτικός σύμβουλος Λαμίας.
Την αντιπροσωπεία του Κόμματος υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών μαζί με το προσωπικό και προσέφεραν στον Δ. Κουτσούμπα λουλούδια κι ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.
Ο κ. Συμεών πρόσφερε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ένα κάδρο, με φωτογραφία του Δ. Κουτσούμπα σε κινητοποίηση της ΛΑΡΚΟ, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στο ΚΚΕ για τον αγώνα που δίνει για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ, τονίζοντας τη σημασία της επιχείρησης για την οικονομία της περιοχής και της χώρας αλλά και για τις οικογένειες των εργαζομένων σε αυτήν.
«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά, με το καλό να έρθει ο καινούργιος χρόνος, τα προβλήματα είναι τεράστια που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα η Ευρώπη, η χώρα μας, ο λαός μας, έχουμε όμως αγωνιστική αισιοδοξία την ελπίδα για το αύριο, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε. Αγωνιζόμαστε στην πραγματικότητα για να γίνει ο λαός μας πρωταγωνιστής των εξελίξεων, να έρθει ο ίδιος ο ελληνικός λαός ,οι εργαζόμενοι και οι πραγματικές καθημερινές σύγχρονες ανάγκες του στο προσκήνιο, γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε από κάποιους πολιτικούς μεσσίες, δεν υπάρχουν τέτοιοι στο πολιτικό σύστημα, αντίθετα, συναντάμε δίπλα μας βαρβαρότητα, βία, καταστολή, εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Σε αυτά πρέπει να εναντιωθούμε συνολικά ως συλλογικότητες, ως εργατικό λαϊκό κίνημα, ως λαός. Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά σε αυτά, όπως λέει και το σύνθημα “ο λαός μπορεί να σώσει το λαό”, στο δρόμο της ανατροπής, των πραγματικών αλλαγών, με ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ παντού σε όλες τις μάχες, επιτρέψτε μου να το πω αυτό, γιατί έχουμε και προεκλογική περίοδο», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.
Αναφερόμενος στην επίσκεψή του τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «βρεθήκαμε σε ένα χώρο πολύ φιλόξενο, που έχει την ευθύνη η Μητρόπολη Φθιώτιδος, ο Μητροπολίτης Συμεών ο Σεβασμιότατος και είδαμε πραγματικά ζεστούς χώρους, φιλόξενους χώρους, ανθρώπους εργαζόμενους, νοσοκόμες με τις στολές τους που με αυτοθυσία και πραγματικό ενδιαφέρον για τους ηλικιωμένους, δίνουν την καθημερινή μάχη της συντροφικότητας και της εξυπηρέτησης».
Ο Δ. Κουτσούμπας επισκέφθηκε, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους τρόφιμους του Ιδρύματος και τους πρόσφερε δώρα. Μαζί με τον κ. Συμεών επισκέφθηκαν στο δωμάτιό της τη Βάσω Σταματίου, επιζήσασα του Αουσβιτς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης