Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κριθαρίδης (ΜέΡΑ25): Ο Μητσοτάκης καλύτερα να επισκεφτεί το Α.Τ. της Ομόνοιας για να μιλήσει για έμφυλη βία

Κριθαρίδης (ΜέΡΑ25): Ο Μητσοτάκης καλύτερα να επισκεφτεί το Α.Τ. της Ομόνοιας για να μιλήσει για έμφυλη βία
"Καλοί οι συμβολισμοί, όμως υπάρχει και η πραγματικότητα για την Μητσοτάκης Α.Ε. και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία", ανέφερε ο Μ. Κριθαρίδης
Σχετικά Άρθρα

«Μιας και χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της έμφυλης βίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να επισκεφτεί καλύτερα το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας για να ενημερωθεί για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας από τους συναδέλφους όσων βίασαν την 19χρόνη εντός του τμήματος», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μ. Κριθαρίδης, με αφορμή τη σημερινή (26/11) επίσκεψη του πρωθυπουργού στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας.
Ο κ. Κριθαρίδης σε δήλωσή του ανέφερε πως «ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, όπου λειτουργεί γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο ελπίζουμε να μην είναι από αυτά στα οποία παίρνουν οι γυναίκες για να καταγγείλουν κακοποιητικές συμπεριφορές και οι αστυνομικοί τους "συνδέουν με Κάιρο". Πέραν τούτου όμως, και μιας και χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της έμφυλης βίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να επισκεφτεί καλύτερα το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας για να ενημερωθεί για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας από τους συναδέλφους όσων βίασαν την 19χρόνη εντός του τμήματος».
«Καλοί οι συμβολισμοί, όμως υπάρχει και η πραγματικότητα για την Μητσοτάκης Α.Ε. και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία: αρνούμενη ακόμα και την νομική κατοχύρωση του όρου "γυναικοκτονία" και με πάνοπλους άνδρες των ΜΑΤ να καταστέλλουν κάθε κινητοποίηση των γυναικών και των φεμινιστικών οργανώσεων, όπως ακριβώς έκαναν και χθες υπό το φως του προβολέα που ανέγραφε στην πρόσοψη της Βουλής "στοπ στη βία". Τόση υποκρισία», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης