Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ) για υποκλοπές: Κινούμαστε θεσμικά, η ΝΔ κάνει τα πάντα για να συσκοτίσει

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ) για υποκλοπές: Κινούμαστε θεσμικά, η ΝΔ κάνει τα πάντα για να συσκοτίσει
Αυτοί που λένε όλα στο φως, συνειδητοποιούν ότι ζουν μέσα στο πηχτό σκοτάδι που δημιούργησαν λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από την αρχή της υπόθεσης των υποκλοπών κινήθηκε θεσμικά διατύπωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Δ. Μάντζος, ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κάνει τα πάντα για να συσκοτίσει το θέμα.
«Από την αρχή αυτής της υπόθεσης έχουμε κινηθεί απολύτως θεσμικά, στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο.
Είναι άλλοι, στη Νέα Δημοκρατία, εκείνοι που ενώ ορκίζονται και επαναλαμβάνουν εμμονικά «όλα στο φως», επιμένουν να κλείνουν τον διακόπτη και - ω του θαύματος - από χθες συνειδητοποιούν ότι ζουν μέσα στο βαθύ, πηχτό σκοτάδι το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Μάντζος, ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση για τη στάση της και αναρωτήθηκε «τι έκανε τρεις μήνες η κυβέρνηση για αυτήν την υπόθεση».

Καταχρηστικά επικαλούνται το απόρρητο

«Κάνει τα πάντα για να συσκοτίσει και να συγκαλύψει και αίφνης χθες θυμήθηκε την ελληνική Δικαιοσύνη και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου!» είπε ο κ.Μάντζος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για την επιμονή της κυβέρνησης στο απόρρητο, λέγοντας ότι το επικαλούνται καταχρηστικά τα κυβερνητικά στελέχη και οι υπάλληλοι της ΕΥΠ.
Όπως είπε, εντείνει και επιτείνει την τοξικότητα η έλλειψη μαρτυρικών καταθέσεων στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και υπογράμμισε ότι έπρεπε να έχουν κληθεί στην Εξεταστική οι κ.κ. Λαβράνος και Μπίτζιος, διευθύνοντες σύμβουλοι των δύο εταιρειών που διακινούν τα Predator, Intellexa και Krikel.
«Η τοξικότητα και το σκοτάδι υπάρχουν και συντηρούνται στη χώρα μας μέσα από την καταχρηστική επίκληση του απορρήτου και από την άρνηση της πλειοψηφίας να φέρει τους κρίσιμους μάρτυρες στη Βουλή», υποστήριξε ο κ.Μάντζος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης