Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου (κυβ. εκπρόσωπος): Ο Τσίπρας και η αλήθεια δεν συναπαντήθηκαν ποτέ

Οικονόμου (κυβ. εκπρόσωπος): Ο Τσίπρας και η αλήθεια δεν συναπαντήθηκαν ποτέ
«Ο Τσίπρας ο μόνος που δεν άκουσε την αποστομωτική απάντηση του Πρωθυπουργού στον κ. Erdoğan» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

«Ο κ. Τσίπρας φαίνεται ότι είναι ο μόνος που δεν έχει ακούσει για την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης περί επιβολής πλαφόν στο φυσικό αέριο, μία ακόμα ελληνική πρόταση που υιοθετείται από την ΕΕ, για τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας απέναντι στην ακρίβεια που εφαρμόζονται επί μήνες, για το ότι στην Ελλάδα η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για τους καταναλωτές είναι φθηνότερη από τον μέσο όρο στην Ευρώπη», σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου για την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι ο μόνος που δεν άκουσε την αποστομωτική απάντηση του Πρωθυπουργού στον κ. Erdoğan και δεν γνωρίζει την καθολική συμπαράταξη στις θέσεις της που εξασφάλισε η Ελλάδα, χάρη στους διπλωματικούς χειρισμούς της Κυβέρνησης», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Και συμπλήρωσε: «Όσο για τις εκλογικές του εκτιμήσεις, ο άνθρωπος που το 2019 δήλωνε ότι δεν χάνει από τον Μητσοτάκη, ο ίδιος που πριν από λίγο καιρό προέβλεπε ότι ο Μητσοτάκης δραπετεύει, τώρα ισχυρίζεται ότι ο Μητσοτάκης γαντζώνεται στην εξουσία. Ο κ. Τσίπρας και η αλήθεια δεν συναπαντήθηκαν ποτέ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης