Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Χειροπιαστή απάντηση στον αναθεωρητισμό και στο ανθελληνικό ντελίριο του Erdogan

ΠΑΣΟΚ: Χειροπιαστή απάντηση στον αναθεωρητισμό και στο ανθελληνικό ντελίριο του Erdogan
Να σταματήσουν οι εταίροι μας να υπνοβατούν μπροστά στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις λέει το ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα

Να δοθεί χειροπιαστή απάντηση στον πρόεδρο της Τουρκίας, Recep Tayip Erdogan και στον αναθεωρητισμό που διαρκώς προβάλλει κατά της Ελλάδας ζητά το ΠΑΣΟΚ.
«Το νέο ανθελληνικό ντελίριο του Τούρκου Προέδρου με τις παραληρηματικές αποστροφές ότι η Ελλάδα δεν είναι ίση με την Τουρκία ή ότι δήθεν τηρεί αναξιοπρεπή στάση, καθώς και η επίδοση διαβήματος στον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα σχετικά με το καθεστώς των ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, χτυπούν ξανά το καμπανάκι σε συμμάχους και εταίρους» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, το οποίος επισημαίνει ότι ο αναθεωρητισμός του Erdogan απαιτεί χειροπιαστή απάντηση.
«Το διεθνές δίκαιο είναι το μεγαλύτερο όπλο της πατρίδας μας», τονίζει καλώντας τους εταίρους της χώρας «να σταματήσουν να υπνοβατούν μπροστά στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις».
Προτείνει, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να προχωρήσουμε στη διαμόρφωση μίας ειδικής σχέσης ΕΕ-Τουρκίας με αυτοματοποιημένες κυρώσεις όταν παραβιάζονται το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
«Κάθε μέρα, δε, γίνεται όλο και πιο σαφής η ανάγκη επιβολής εμπάργκο όπλων.
Όσοι συνεχίζουν να εξοπλίζουν την Τουρκία υπονομεύουν ευθέως την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο» επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο