Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνομιλία Μητσοτάκη – Biden στο γεύμα στο Λευκό Οίκο – Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Ν. Υόρκη

Συνομιλία Μητσοτάκη – Biden στο γεύμα στο Λευκό Οίκο – Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Ν. Υόρκη
Σήμερα 22/9 η συνάντηση με τον γ.γ. του ΟΗΕ, Antonio Guterres
Σχετικά Άρθρα
Εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden είχε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της δεξίωσης που παρέθεσε ο Αμερικάνος πρόεδρος στον Λευκό Οίκο προς τιμή των ηγετών που συμμετέχουν στην εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 77ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη σύντομη συνομιλία τους, ο Biden θυμήθηκε λεπτομέρειες της πρόσφατης επίσκεψης του πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο.
Σήμερα Πέμπτη 22/9 ο κ.Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Ground Zero και τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη, ενώ αργότερα θα δώσει συνέντευξη στο δίκτυο CNN και στη δημοσιογράφο Isa Soares.
Κατόπιν θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο του Προεδρικού Συμβουλίου Λιβύης Mohamed Younus al-Menfi, με τον επικεφαλής της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης American Jewish Committee, David Harris, και τον υπεύθυνο για θέματα πολιτικής Jason Isaacson ενώ θα κλείσει τον κύκλο των επαφών του με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, António Guterres, στην έδρα του ΟΗΕ, εν αναμονή και της αυριανής ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης