Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για ομιλία Καραμανλή: Κανένα άδειασμα του πρωθυπουργού, καμία αιχμή προς την κυβέρνηση

Οικονόμου για ομιλία Καραμανλή: Κανένα άδειασμα του πρωθυπουργού, καμία αιχμή προς την κυβέρνηση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε πως «κανείς δεν πιστεύει στα σοβαρά πως ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας αυταρχικός ηγέτης»

Σχετικά Άρθρα

Να... κατευνάσει τα πνεύματα, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, επιχειρεί η κυβέρνηση.
«Κανένα άδειασμα του πρωθυπουργού, καμία αιχμή προς την κυβέρνηση δεν υπήρχε στην χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Εάν την διαβάσει κάποιος προσεκτικά θα αντιληφθεί πως κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με όσα έχει προτάξει η κυβέρνηση, ήτοι την απόλυτη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να φθάσουμε στο τι έγινε. Διακρίνω, πάντως, μία απελπισμένη προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων να παραμορφώσουν τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού. Είναι οι ίδιοι που του επεφύλασσαν κριτική και στο παρελθόν. Είναι γνωστό πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει διαχρονικά σταθερές απόψεις για την παράταξη και την χώρα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά.

Αιχμές σε... Ρωσία και Τουρκία

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση επιμένει στα περί σχεδίων από Ρωσία και Τουρκία για αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης. Στον απόηχο σχετικής αναφοράς από τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια του πρόσφατου υπουργικού συμβουλίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η Ρωσία με όπλο τη ροή και την τιμή του φυσικού αερίου εξαπολύει μία ολομέτωπη επίθεση κατά της ευρωπαϊκών κρατών και ότι αυτό δημιουργεί συνθήκες αποσταθεροποίησης. Σε ό,τι αφορά στον Τούρκο πρόεδρο, ο κ. Οικονόμου επικαλέστηκε πρόσφατη δήλωση του Erdogan, που καλούσε τους Έλληνες να καταψηφίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα διεθνή ΜΜΕ

Σε ό,τι αφορά σε άρθρα του διεθνούς τύπου που μιλούν για αυταρχισμό στην Ελλάδα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «μεταδίδουν μία εικόνα σε πλήρη διάσταση με την πραγματικότητα, κανείς δεν πιστεύει στα σοβαρά πως ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας αυταρχικός ηγέτης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης