Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καιρίδης: Η ΝΔ θα ψηφίσει "παρών" - Χρήσιμο να επεκταθεί η διάρκεια του χρόνου διερεύνησης και στο παρελθόν

Καιρίδης: Η ΝΔ θα ψηφίσει
Ο εισηγητής της ΝΔ ανέφερε πως αυτό το "παρών" δεν σημαίνει πως «αποδεχόμαστε φυσικά το σκεπτικό της πρότασης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ»
Σχετικά Άρθρα

Η ΝΔ θα ψηφίσει "παρών" στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής ανακοίνωσε ο εισηγητής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης στην Ολομέλεια.
Ο ίδιος υπογράμμισε πως η δυνατότητα σύστασης Εξεταστικών Επιτροπών με πρωτοβουλία της μειοψηφίας, δόθηκε με την πρόταση της ΝΔ κατά την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2019, γι αυτό και «η κοινοβουλευτική μας πλειοψηφία όχι μόνο δεν θα αντιταχθεί στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής αλλά θα εγγυηθεί και τον μη ευτελισμό τής διαδικασίας» και ξεκαθάρισε πως η ΝΔ «δεν θα προτείνει τη σύσταση δεύτερης Επιτροπής».
Ο εισηγητής της ΝΔ ανέφερε πως αυτό το "παρών" δεν σημαίνει πως «αποδεχόμαστε φυσικά το σκεπτικό της πρότασης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ» και επισήμανε ότι «εξ αρχής θεωρούμε χρήσιμο να επεκταθεί η διάρκεια του χρόνου διερεύνησης και στο παρελθόν, όχι για να αναζητηθούν συμψηφισμοί ή να παραγκωνιστεί το μείζον που είναι η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη, αλλά προκειμένου να εξάγουμε πληρέστερα συμπεράσματα και να σχηματίσουμε καλύτερη εικόνα για τις όποιες διαχρονικές αδυναμίες της ΕΥΠ, όπως άλλωστε ζητούν και άλλοι όπως το ΚΚΕ».
Χαιρέτησε δε ότι ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης συμπεριέλαβε στην ομιλία του και τη διερεύνηση των καταγγελιών του ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης