Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεραπετρίτης για υποκλοπές: Θα διερευνηθούν τα πάντα – Καμία συγκάλυψη

Γεραπετρίτης για υποκλοπές: Θα διερευνηθούν τα πάντα – Καμία συγκάλυψη
Κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Ν. Ανδρουλάκη είπε ο κ.Γεραπετρίτης
Σχετικά Άρθρα

Την θέση ότι θα διερευνηθούν τα πάντα στην υπόθεση των παρακολουθήσεων διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεραπετρίτης υποστήριξε ότι είναι σε εξέλιξη τρεις διαφορετικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες κάτι που όπως τόνισε δεν παραπέμπει σε συγκάλυψη.
Παραδέχτηκε ότι αυτό που συνέβη είναι ένα πλήγμα για τη Δημοκρατία, ωστόσο υποστήριξε πως το σφάλμα ανέδειξε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, και δεν πρέπει να αλλάξει τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.
Ο κ. Γεραπετρίτης, τόνισε ότι κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και πρόσθεσε ότι η Επιτροπή έχει φάκελο που το τεκμηριώνει.
Επεσήμανε ότι από τη στιγμή που δεν περιήλθε σε γνώση του πρωθυπουργού ή πολιτικού προϊσταμένου οτιδήποτε σχετικό, προφανώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο από την παρακολούθηση.
Ο υπουργός έκανε γνωστό ότι για την υπόθεση θα γίνει συνεδρίαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και θα έρθουν και πρόσωπα που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο