Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Ο προϋπολογισμός έχει περιθώρια, οπότε κάθε ευρώ που περισσεύει θα γυρίζει στην κοινωνία

Πέτσας: Ο προϋπολογισμός έχει περιθώρια, οπότε κάθε ευρώ που περισσεύει θα γυρίζει στην κοινωνία
Τα αυξημένα έσοδα από τον τουρισμό «επιτρέπουν τον σχεδιασμό μέτρων ανακούφισης της κοινωνίας από την εισαγόμενη ενεργειακή κρίση και τον πληθωρισμό»
Σχετικά Άρθρα

«Επειδή ο προϋπολογισμός έχει τα περιθώρια κάθε ευρώ που περισσεύει θα γυρίζει στην κοινωνία» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας παράλληλα, πως τα αυξημένα έσοδα από τον τουρισμό «επιτρέπουν τον σχεδιασμό μέτρων ανακούφισης της κοινωνίας από την εισαγόμενη ενεργειακή κρίση και τον πληθωρισμό» οπότε είναι δέσμευση της κυβέρνησης ναα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Χρονιά με εισπράξεις - ρεκόρ

«Φαίνεται ότι η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά ρεκόρ εισπράξεων και ενδεχομένως αφίξεων», σημείωσε επίσης για τον τουρισμό ο κ. Πέτσας
Τόνισε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει μια συνεκτική πολιτική που δεν άλλαξε καθόλου τα τρια τελευταία χρόνια, με μεταρρυθμίσεις για να απελευθερώνονται οι δυνάμεις της οικονομίας που φέρνουν επενδύσεις και ταυτόχρονα με στόχο τη μείωση του φορολογικού βάρους.
Για τα γεγονότα στον Έβρο ο κ. Πέτσας δήλωσε πως «πρέπει να δείχνουμε πάντα ότι φυλάμε τα σύνορα μας όπως τον Μάρτιου του 2020. Πράγματι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι.
Η θάλασσα, η ξηρά και τα ποτάμια έχουν σύνορα κι εμείς τα επιτηρούμε και τα φυλάσσουμε».
«Η μόνη γεωπολιτική αναταραχή που είναι επικίνδυνη αυτό τον χειμώνα είναι ο γείτονάς μας», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης