Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε τη δήλωση Προκόπη Παυλόπουλου για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε τη δήλωση Προκόπη Παυλόπουλου για το σκάνδαλο των υποκλοπών
Δεν κατανοώ την… ενόχληση των εν Αθήναις συντακτών του Ραδιομεγάρου, ανέφερε ο δημοσιογράφος
Σε πολύ σοβαρή καταγγελία για λογοκρισία των δηλώσεων του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, από την ΕΡΤ προχώρησε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Αργύρης.
Σύμφωνα με τον κ. Αργύρη, το ertnews.gr αρνήθηκε να δημοσιεύσει ρεπορτάζ του, για δηλώσεις που έκανε από το Κομμένο Άρτας ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος, σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και τις πολιτικές ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η καταγγελία του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Ιωαννίνων

«Η παρακάτω είδηση «κόπηκε» και δεν αναρτήθηκε στο site του περιφερειακού Σταθμού της ΕΡΤ Ιωαννίνων, από την Συντακτική Ομάδα των Αθηνών.
Αναφέρεται στην παρέμβαση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας και θεωρώ αδιανόητο να απαλείφεται από «συναδέλφους» δημοσιογράφους.
Θεωρώ, επίσης, ότι είναι υποχρέωσή μου να καταδειχθεί η λειτουργία ενός μηχανισμού που αγνοεί τους δημοσιογράφους της περιφέρειας και πετσοκόβει άνευ λόγου μείζονες ειδήσεις.
Ούτε καν σεβασμό στον κ. Παυλόπουλο δεν επιδεικνύουν, με έωλα επιχειρήματα και φυσικά κατακρεουργούν την Ελευθεροτυπία.
Οι έχοντες την ευθύνη ας αναλογιστούν ότι η ΕΡΤ είναι Δημόσιος Ενημερωτικός Φορέας και η ελευθερία του κάθε συντάκτη δεν είναι διαπραγματεύσιμη.
Λυπάμαι, ειλικρινά. Και δεν κατανοώ την… ενόχληση των εν Αθήναις συντακτών του Ραδιομεγάρου.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΕΡΤ Ιωαννίνων»

Ο κ. Αργύρης ανήρτησε το "λογοκριμένο" κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αναλυτικά:

«Ηχηρή παρέμβαση για τις παρακολουθήσεις

Στο μείζον θέμα των ημερών, που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στην ελληνική πολιτική σκηνή, και είναι οι παρακολουθήσεις πολιτών και πολιτικών, αναφέρθηκε από το Κομμένο της Άρτας ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο κ. Παυλόπουλος διευκρίνισε ότι εκφέρει προσωπική θέση, με την ιδιότητα του πολίτη, εκτιμώντας πως υπάρχει κίνδυνος παραβίασης του απορρήτου έναντι του οιουδήποτε πολίτη αλλά και πολιτικών.
«Πρέπει να υπερασπιστούμε τους θεσμούς και τη Δημοκρατία», τόνισε και σημείωσε εμφατικά πως «οι πολιτικοί ταγοί έχουν χρέος να υπερβαίνουν τη διαχείριση της εξουσίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης