Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για Αθανασίου: Η κυβέρνηση έχει βαλθεί να στείλει τη χώρα στα τάρταρα

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για Αθανασίου: Η κυβέρνηση έχει βαλθεί  να στείλει τη χώρα στα τάρταρα
Η δήλωση Αθανασίου βυθίζει τη χώρα στη μισαλλοδοξία και δημιουργεί σοβαρή ρωγμή, σε εθνικό επίπεδο, τονίζει το ΠΑΣΟΚ -- ΚΙΝΑΛ

«Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αυτή η κυβέρνηση έχει βαλθεί να στείλει τη χώρα στα τάρταρα, σε επίπεδο σεβασμού των θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Αυτή τη φορά, με την απαράδεκτη δημόσια τοποθέτηση - δήλωση του αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος αναβιώνει την θεωρία του «εσωτερικού εχθρού» στο πρόσωπο των Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών» αναφέρει δήλωση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
«Η δήλωση αυτή βυθίζει τη χώρα στη μισαλλοδοξία και δημιουργεί σοβαρή ρωγμή, σε εθνικό επίπεδο, καθώς εμφανίζει τον βουλευτή της μειονότητας, ως εν δυνάμει ικανό και σε κάθε περίπτωση ύποπτο να τελέσει πράξεις εσχάτης προδοσίας και εθνικής μειοδοσίας, άρα και εύλογα παρακολουθούμενο από τις μυστικές υπηρεσίες» επισημαίνεται στη δήλωση η οποία τονίζει καταλήγοντας:
«Τα λόγια είναι περιττά. Το πολιτικό σύστημα της χώρας μας και η Βουλή οφείλει να προασπίζει τις συνταγματικές ελευθερίες των πολιτών, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το συνταγματικό δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας. Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής, την ρητή καταδίκη της απαράδεκτης, διχαστικής δήλωσης του κ Αθανασίου και την παραπομπή του στα αρμόδια όργανα της Βουλής και στην Επιτροπή
Δεοντολογίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης