Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Τις επόμενες ημέρες η πίστωση του power pass στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Οικονόμου: Τις επόμενες ημέρες η πίστωση του power pass στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Η Ελλάδα είναι σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη όσον αφορά το φυσικό αέριο είπε ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως τις επόμενες μέρες θα αρχίσει η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων επιστροφής χρημάτων για τις υπερβολικές χρεώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα την περίοδο μέχρι τέλη Μαΐου (Power Pass) διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Οικονόμου υπογράμμισε ότι η οριζόντια στήριξη για τις αυξήσεις στο ρεύμα θα συνεχιστεί όσο χρειάζεται ενώ σημείωσε ότι τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαριστεί από την κυβέρνηση το ύψος του πλαφόν στην παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος.
Όπως είπε, η χθεσινή απόφαση του Eurogroup για στοχευμένη στήριξη όσων έχουν ανάγκη είναι μια απάντηση σε όσους έλεγαν «δώστε τα πάντα σε όλους».
Αναφερόμενος στο κλείσιμο του ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ελπίζει να είναι προσωρινό όπως έχει ανακοινωθεί, γιατί διαφορετικά το πλήγμα που θα υποστεί η Γερμανία θα είναι τέτοιο που το ντόμινο το οποίο θα προκαλέσει θα επηρεάσει όλο τον κόσμο.
Ο κ.Οικονόμου είπε πως η Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί τον ίδιο αγωγό, ενώ ανέφερε ότι η χώρα «είναι σε καλύτερη μοίρα και για την ώρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τροφοδοσίας με φυσικό αέριο λόγω της Ρεβυθούσας και της τροφοδοσίας με υγροποιημένο αέριο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης