Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η επιχείρηση «Νόστος 4» στην Οδησσό

Δένδιας: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η  επιχείρηση «Νόστος 4» στην Οδησσό
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση 25 ατόμων από την Οδησσό
Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση «Νόστος 4» από την Οδησσό που αφορούσε την απομάκρυνση 25 ατόμων, εκ των οποίων οι 9 είναι ναυτικοί ελληνόκτητου πλοίου και οι τρεις Έλληνες.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών, η επιχείρηση «Νόστος 4», η εκκένωση 25 ατόμων (Ελλήνων πολιτών, μελών των οικογενειών τους, καθώς και Ρουμάνων και Φιλιππινέζων ναυτικών ελληνόκτητου πλοίου) από την Οδησσό, ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
Οι ανωτέρω, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Γενικό Πρόξενο στην Οδησσό, Δημήτρη Δόχτση, πέρασαν τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας, όπου τους ανέμενε κλιμάκιο από την ελληνική Πρεσβεία στο Βουκουρέστι.
Ο Γενικός Πρόξενος επιστρέφει στην Οδησσό, όπου το Γενικό Προξενείο, το μοναδικό κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεχίζει την λειτουργία του.

 Η ανάρτηση Δένδια

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας, «ολοκληρώθηκε επιτυχώς η επιχείρηση Νόστος 4 για την εκκένωση 25 ατόμων από την Οδησσό, τα οποία συνοδευόμενα από τον Γενικό Πρόξενο Δημήτρη Δόχτση πέρασαν τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας».
Στα σύνορα του περίμενε κλιμάκιο της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βουκουρέστι.
dend_1.JPG

Βαρβιτσιώτης: Ακόμη μια δύσκολη αποστολή του ΥΠΕΞ υπήρξε επιτυχής

"Ακόμη μια δύσκολη αποστολή του Υπουργείου Εξωτερικών υπήρξε επιτυχής", ανέφερε από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μ. Βαρβιτσιώτης, σε ανάρτησή του στο twitter και συνεχάρη τον Γενικό Πρόξενο Δημήτρη Δόχτση και όσους συνέβαλαν για τον απεγκλωβισμό 25 ατόμων από την Οδησσό.

varv.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης