Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Το αίτημα των εκλογών είναι απολύτως αυτοκαταστροφικό - Θα έχουμε αυτοδυναμία

Βορίδης: Το αίτημα των εκλογών είναι απολύτως αυτοκαταστροφικό - Θα έχουμε αυτοδυναμία
Ο υπουργός Εσωτερικών απέρριψε τα περί συζητήσεων σε κυβέρνηση και ΝΔ για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ώστε να ευνοείται η αυτοδυναμία
Σχετικά Άρθρα

«Αυτοκαταστροφικό» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.
«Το να ζητάς αγωνιωδώς εκλογές όταν τα τελευταία 2,5 χρόνια και το τελευταίο χρονικό διάστημα, ακόμα και μετά το χιονιά, υπάρχει εν πολλοίς αμετάβλητη διψήφια διαφορά, τι νόημα έχει να ζητάς εκλογές; Το αίτημα των εκλογών είναι απολύτως αυτοκαταστροφικό αν το έπαιρνε κανείς σοβαρά» είπε μιλώντας στον Σκάι.
Ο ίδιος διέψευσε ότι υπάρχουν συζητήσεις σε κυβέρνηση και ΝΔ για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ώστε να ευνοείται η αυτοδυναμία. «Θα διεκδικήσουμε την αυτοδυναμία, και είμαι πεπεισμένος ότι θα την έχουμε» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Πολάκης είναι μια κατηγορία μόνος του»

Ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή.
«Με τη συμπεριφορά Πολάκη θυμήθηκα ξανά κάτι το οποίο είχαμε εξαλείψει στο κοινοβούλιο, θυμήθηκα τον Κασιδιάρη. Συμπεριφορές με ύβρεις, "τσίγκινα σωβρακάκια" και "τσίγκινα κράνη", απόλυτη περιφρόνηση θεσμικής τάξης» τόνισε.
«Υπάρχει αύξηση έντασης. Υπήρχε (σ.σ στη Βουλή) μια οξύτατη ομιλία Τσίπρα, βλέπω τη συμπεριφορά Πολάκη, ακόμα κι αν θεωρήσει κανείς ότι είναι μια κατηγορία από μόνος του και εκεί υπάρχει έξαρση, σε αυτή την κατηγορία (...) Η συμπεριφορά του Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς γίνεται ανεκτή, γίνεται μανιέρα, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας επιλέγει την ένταση» υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης