Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλή - Τσίπρας: Η κυβέρνηση απέτυχε με τεράστιο κόστος για την ελληνική κοινωνία – Ο Μητσοτάκης έχει τελειώσει πολιτικά

Βουλή - Τσίπρας:  Η κυβέρνηση απέτυχε με τεράστιο κόστος για την ελληνική κοινωνία – Ο Μητσοτάκης έχει τελειώσει πολιτικά
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση στο σύνολό της για την πανδημία, τα προβλήματα από την πρόσφατη κακοκαιρία, την ακρίβεια και την ανεργία
Σχετικά Άρθρα

Σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μιλώντας την Κυριακή (30/1/2022) στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης της πρότασης μομφής.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση στο σύνολό της για την πανδημία, τα προβλήματα από την πρόσφατη κακοκαιρία «Ελπίς», την ακρίβεια και την ανεργία.
Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην υπόθεση Φουρθιώτη κάνοντας λόγο για εκβιασμό του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη από τον υπόδικο παρουσιαστή.

Ο Μητσοτάκης έχει τελειώσει πολιτικά

Η συζήτηση απέδειξε πόσο δικαιολογημένα είναι τα κύματα οργής και αγανάκτησης για την κυβέρνηση επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η αποτυχία Μητσοτάκη έχει τεράστιο κόστος για τον ελληνικό λαό.
Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως ο πρωθυπουργός έγινε ανέκδοτο και εκτίμησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τελειώσει πολιτικά.
Είπε χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός είναι «κλεισμένος στη προστατευτική γυάλα των αυλοκολάκων της συμφοράς και των δημοσκόπων της χαράς» και ανέφερε πως «όταν ένας πολιτικός, πόσο μάλλον ένας πρωθυπουργός γίνεται ανέκδοτο, αντικείμενο λοιδορίας και σαρκασμού, τότε ο πολιτικός αυτός έχει ήδη τελειώσει και απλά δεν το γνωρίζει ακόμη».

Συλλογικό τραύμα το Μάτι - Χρωστάτε πολλές συγγνώμες

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην τραγωδία στο Μάτι,
λέγοντας πως αποτελεί συλλογικό τραύμα και η συνεχής επίκλησή της από την κυβέρνηση γίνεται για να αποκρύψει η ίδια τα λάθη της.
Αναφερόμενος στη συγγνώμη , που ζήτησε ο πρωθυπουργός για την κακοκαιρία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως θα πρέπει να ζητήσει πολλές συγγνώμες, όπως από τις οικογένειες των περισσοτέρων των 23.000 θυμάτων της πανδημίας. 
Ο τέως πρωθυπουργός εκτίμησε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ έτσι και του έριξε εκ νέου το γάντι ζητώντας πρόωρες εκλογές.
«Χρωστάτε όχι μία συγγνώμη, αλλά σε κάθε 'Ελληνα γιατί τους κοροϊδέψατε, χρωστάτε συγγνώμη σε όλους εκείνους που έχασαν τους ανθρώπους τους στην πανδημία επειδή αποδυναμώσατε το ΕΣΥ, χρωστάτε 103 συγγνώμες σε κάθε οικογένεια θύματος στο Μάτι, γιατί ξέρατε πόσο γρήγορα έγινε η τραγωδία, αλλά τους εκμεταλλευτήκατε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Προτιμάτε την προσχηματική συγγνώμη

Από τη δημοκρατική κάθαρση των εκλογών, προτιμάτε την προσχηματική συγγνώμη για τα τελευταία κατορθώματά σας, τόνισε ο κ. Τσίπρας και διερωτήθηκε γιατί οι πολιτικές δυνάμεις που απολαμβάνουν «δημοσκοπική άνοιξη» δεν θέλουν εκλογές ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν καταστρέφεται τις επιδιώκει με κάθε τρόπο.
«Μήπως η πραγματικότητα είναι διαφορετική από την εικονική που θέλετε να επιβάλλετε;» πρόσθεσε.

«Αποτυγχάνετε παταγωδώς σε όλα»

«Ώρα να σας ενημερώσει κάποιος που θέλει το καλό σας για το τι πραγματικά συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία.
Κύριε Μητσοτάκη έχετε τελειώσει πολιτικά, το χειρότερο όμως είναι ότι ζείτε στο δικό σας παράλληλο σύμπαν όπου όλα πηγαίνουν καλά, γιατί εμφανίζονται καλά από την κυρίαρχη ενημέρωση», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.
«Τελειώσατε», είπε ο κ. Τσίπρας προς τον πρωθυπουργό, «όχι μόνο γιατί αποτύχατε με τεράστιο ανθρώπινο, οικονομικό, και κοινωνικό κόστος σχεδόν σε όλα τα κρίσιμα που διαχειριστήκατε.
Στην πανδημία, στις φωτιές, στην ακρίβεια, στον τελευταίο χιονιά, που φέρει την υπογραφή της οριστικής σας χρεοκοπίας.
Αλλά κυρίως γιατί την ώρα που αποτυγχάνετε παταγωδώς σε όλα, εσείς συνεχίζετε μια άθλια επικοινωνία, συνεχίζετε με τρόπο προκλητικό να πιστεύετε ότι δεν είστε πρωθυπουργός που λογοδοτεί, αλλά πρίγκιπας που η εξουσία του ανήκει ως κληρονομικό δικαίωμα».

Δεν πιστεύετε στο κράτος

Στο κέντρο της λογικής σας δεν είναι η κοινωνική ωφέλεια αλλά η τιμή της μετοχής της ενέργειας την οποία ιδιωτικοποιήσατε σε μια δύσκολη στιγμή για τον λαό που αγωνιά και κρυώνει και δεν ξέρει πως θα πληρώσει το κόστος της ενέργειας, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:
Για ποιο κράτος μιλάτε αφού δεν πιστεύετε στο κράτος.

Καθεστώς με Golden boys και ανθρώπους της νύχτας

«Πιστεύετε ότι δεν είστε πρωθυπουργός που έχει υποχρέωση να λογοδοτεί αλλά να συμπεριφέρεστε ως πρίγκιπας.
Αδιαφορείτε αν ο λαός υποφέρει.
Χτίζετε το δικό σας καθεστώς με χρήματα των πολιτών. Με golden boys και ανθρώπους της νύχτας», επισήμανε ο κ. Τσίπρας.

Για Φουρθιώτη: Κρίμα κύριε καθηγητά

«Έχετε στενές σχέσεις με έναν αστέρα της trash tv. Που κουβαλά στην πλάτη του περισσότερες από 30 υποθέσεις με τη δικαιοσύνη.
Επί των ημερών σας έγινε πρόσωπο επί των τιμών με 12 αστυνομικούς να τον φυλάνε.
Δεν θα ασχοληθώ κύριε καθηγητά μαζί σας. Τι να πω; Κρίμα και μόνο κρίμα. Κρίμα και ντροπή.
Είναι θλιβερό, όχι μόνο για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση αλλά και για την δημοκρατία», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Πώς είχε ο κ. Φουρθιώτης τόσο στενές σχέσεις με τόσους υπουργούς σας;
Πώς το δεξί σας χέρι διαπραγματευόταν μαζί τους τις νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης;
Με τη μισή κυβέρνηση να του κάνει delivery.
Το γνωρίζατε όλο αυτό; Γνωρίζατε ότι τις μέρες που αντάλλαζε κλήσεις και sms με τη μισή κυβέρνηση, ο κύριος αυτός έστησε εταιρείες;», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 
Η ονομαστική ψηφοφορία

Νωρίτερα οι πολιτικοί αρχηγοί της ελάσσονος αντιπολίτευσής τους στο σύνολό τους εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για πεπραγμένα της και θα την καταψηφίσουν αλλά η δύναμή τους δεν αρκεί για την έγκριση της πρόταση μομφής.
Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τις 9 το βράδυ.
Ακολούθως θα διεξαχθεί διά ζώσης ονομαστική ψηφοφορία, με δυνατότητα επιστολικής ψήφου όσων βρίσκονται σε αποστολή της κυβέρνησης ή της Βουλής στο εξωτερικό, ή είναι σε απομόνωση λόγω της πανδημίας.
Λόγω των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, οι βουλευτές θα προσέλθουν να ψηφίσουν σε τρεις ομάδες των 100.
Για να γίνει δεκτή η πρόταση δυσπιστίας πρέπει να εγκριθεί από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.
Επίσης, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, «πρόταση δυσπιστίας δεν μπορεί να υποβληθεί πριν περάσει εξάμηνο από την απόρριψη προηγούμενης όμοιας πρότασης, εκτός αν υπογράφεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών».

Κατρίνης: Το ΚΙΝΑΛ δεν είναι ο βλικός κυβερνητικός εταίρος

«Κύριε Μητσοτάκη και κύριε Τσίπρα ο ορίζοντας αυτής της χώρας είναι πολύ πιο ευρύς από αυτόν που θέλετε να ορίσετε.
Υπάρχουν δυνάμεις σε αυτή τη χώρα, που μπορούν να πετύχουν εκεί όπου εσείς αποτύχατε.
Γιατί η Ελλάδα δεν σας ανήκει», τόνισε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης.
«Πρέπει να το καταλάβετε ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν πρόκειται να παίξει τον ρόλο του βολικού κυβερνητικού εταίρου.
Οι κυβερνήσεις χάνουν την εμπιστοσύνη μέσα στην κοινωνία», πρόσθεσε.
Δριμεία ήταν η κριτική του και κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «μέχρι σήμερα ενώ η κυβέρνηση χάνει συνεχώς την εμπιστοσύνη των πολιτών, η αξιωματική αντιπολίτευση έχει αποτύχει να την κερδίσει.
Αποτύχατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση. Τ
ώρα ήρθε η ώρα η δική μας να πετύχουμε εκεί που αποτύχατε».
Σχολίασε δε πως οι εκλογές σήμερα θα συνέφεραν το Κίνημα Αλλαγής, ώστε κάτι τέτοιο θα ήταν ανεύθυνο με τους θανάτους από την πανδημία να χτυπούν κόκκινο.
«Τι εκλογές θα έχουμε με αυτά τα επιδημιολογικά δεδομένα;
Τι εκλογές θέλουν κάποιοι;
Υβριδικές εκλογές στις οποίες δεν μπορούν να συμμετέχουν οι πολίτες;
Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής δεν θα μιμηθούμε ούτε τον κ. Μητσοτάκη που επί τρία χρόνια ζητούσε εκλογές, ούτε τον κ. Τσίπρα που κάθε εβδομάδα ζητεί εκλογές» σημείωσε ο κ. Κατρίνης
«Το ΚΙΝΑΛ δεν προσφέρεται για βολικός κυβερνητικός εταίρος, δεν θα παίξει στα παιχνίδια σας», τόνισε.
Πρόσθεσε ότι σύντομα το ΚΙΝΑΛ θα αρχίσει να ξεδιπλώνει τις προγραμματικές του θέσεις και δεσμεύσεις και θα ανοίγεται περισσότερο στην κοινωνία.
«Η Ελλάδα δεν σας ανήκει.
Ανήκει στη νέα γενιά που έρχεται», επανέλαβε.
Σε ό,τι αφορά στη διαχείριση της κακοκαιρίας, ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να μοιράσει ευθύνες εκεί που αναλογούν, αλλά μοιράζει 2.000 ευρώ για να μειώσει τις αντιδράσεις. «
Δεν υπάρχει επιτελικό κράτος, υπάρχει επιτελικό χάος», υπογράμμισε.
Για την οικονομία, ο κ. Κατρίνης τόνισε ότι το ιδιωτικό χρέος εξελίσσεται σε βόμβα για τα θεμέλια της χώρας. Όπως είπε ελάχιστοι μπήκαν στη ρύθμιση για τις οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, καθώς δεν έγινε δεκτή η πρόταση για 120 δόσεις με ισχυρά κίνητρα για όσους ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.
Πλήρη αποτυχία καταλόγισε στην κυβέρνηση και στην αντιμετώπιση της ακρίβειας.
«Η κυβέρνηση επιχειρεί να κρυφτεί πίσω από το κύμα ανατιμήσεων στην ενέργεια για την ακρίβεια που πλήττει τη χώρα.
Οι πολίτες βιώνουν οδυνηρή πραγματικότητα και η κυβέρνηση επιχειρεί να διαμορφώσει μια εικόνα διαφορετικής πραγματικότητας», είπε ακόμα ο κ. Κατρίνης.
Κατέληξε σημειώνοντας ότι «ψηφίζουμε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας και ανοίγουμε έναν μεγάλο και ειλικρινή διάλογο με τον ελληνικό λαό».

Κουτσούμπας: Μομφή στην κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και αντιπολιτευτικό δήθεν show από ΣΥΡΙΖΑ

Διμέτωπη επίθεση σε ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Μομφή στην κυβέρνηση της ΝΔ, στην πολιτική της, στο αντιδραστικό κράτος, στο σάπιο σύστημα που υπηρετείτε μαζί με άλλα κόμματα, κάνουμε κάθε μέρα μέσα στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στις σχολές, στα σχολεία, στα νομοσχέδια που φέρνετε. Δεν περιμέναμε τη σημερινή συζήτηση στη βουλή και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Πρόσθεσε ότι μομφή στην κυβέρνηση ήταν και το χθεσινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, όπου οι εργαζόμενοι της Αττικής συναντήθηκαν με τους φορείς της Πάτρας, αλλά και οι κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία για την ερχόμενη Τρίτη.
«Μομφή στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι οι αγώνες των φοιτητών, των μαθητών, που θέλουν ανοιχτά σχολεία, ανοιχτά στις σχολές τους, με αραίωση των τμημάτων, με προσλήψεις καθηγητών που λείπουν,με προσωπικό καθαριότητας που δεν υπάρχει.
Αυτά είναι ορισμένα μόνο παραδείγματα των τελευταίων ημερών», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ και υπογράμμισε ότι «κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πολλαπλασιαστούν.
Για να παίρνει η μομφή στην αντιλαϊκή πολιτική ένα ουσιαστικό περιεχόμενο».
Συνέχισε τονίζοντας ότι «εμείς δεν θα ξεπλύνουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από τις εγκληματικές ευθύνες της όπως κάνουν άλλοι εδώ μέσα πετώντας την μπάλα σε επιμέρους αστοχίες, σε επιμέρους επιλογές μόνο, αθωώνοντας συνολικά αυτό το κράτος που υπηρετήσατε και υπηρετείτε όλοι σας.
Αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση άφησε χιλιάδες ανθρώπους στο έλεος μιας χιονόπτωσης».
Ο κ. Κουτσούμπας εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης τονίζοντας ότι «έχετε κάνει δόγμα σας την ατομική ευθύνη που λέτε στον κόσμο φύγετε για να σωθείτε. Όπως κάνατε το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές και μετά την άλλη λέτε μείνετε στα σπίτια σας για να σωθείτε από το χιόνια από την κακοκαιρία».
Αναφερόμενος προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της Αττικής Οδού, ανέφερε «τώρα θυμηθήκατε το όχι ευκαταφρόνητο αχόρταγο κέρδος αυτής της εταιρείας κύριε Μητσοτάκη;
Τώρα ανακαλύψατε τις συμβάσεις παραχώρησης; Τόσα χρόνια δεν ξέρατε τι μυθώδη κέρδη έχει βγάλει η εταιρεία από τα χρυσοπληρωμένα διόδια;».
Σχετικά με τις αποζημιώσεις των 2.000 ευρώ που θα δοθούν στους εγκλωβισμένους οδηγούς, ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι καμία αποζημίωση δεν μπορεί να εξαγοράσει τη σιωπή και να κατευνάσει την οργή.
Ολομέτωπη επίθεση έκανε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι συμμαχεί με τη ΝΔ και ότι τα δύο κόμματα έχουν κοινή στρατηγική.
«Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Λέγονται σύμμαχοι.
Είστε το χέρι βοηθείας στη Νέα Δημοκρατία που είναι δείγμα της κοινής στρατηγικής σας.
Το χρησιμοποιείτε όμως με τα αντιπολιτευτικά δήθεν σόου εσείς που κάνετε εδώ μέσα όπως το χθεσινοβραδινό και σε ένα εμπόδιο παραπέρα στη λαϊκή αμφισβήτηση», κατέληξε.

Βελόπουλος: Η κυβέρνηση των λαθών


Στημένο παιχνίδι Μητσοτάκη – Τσίπρα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος την πρόταση δυσπιστίας.
Δήλωσε ότι «θλίβομαι γιατί το προεδρείο δεν έπρεπε να δώσει το λόγο σε Τσίπρα και Μητσοτάκη», αναφερόμενος στην πρώτη σύγκρουση των δύο αρχηγών το Σάββατο 29/1.
Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι επί 2,5 χρόνια η ΝΔ κάνει λάθη και τόνισε ότι «είστε η κυβέρνηση των λαθών».
Επίσης έκανε λόγο για περίεργη διατύπωση του πρωθυπουργού περί συγγνώμης σημειώνοντας ότι για να ζητήσει συγγνώμη κάτι κακό έκανε και πρόσθεσε «είστε παντού πρώτοι.
Η χειρότερη κυβέρνηση σε ακραία φαινόμενα, ακραία ανικανότητα».
Επισήμανε δε ότι «το επιτελικό σας κράτος είναι σαν ακυβέρνητο καράβι».
«Είστε η χειρότερη κυβέρνηση. Στην πανδημία η Ελλάδα είναι στην πρώτη τριάδα στην Ε.Ε., σε θανάτους.
Στην ενέργεια στην ακρίβεια πρώτοι, δεύτεροι στις τιμές χονδρικής στην ενέργεια, στο χρέος πρώτοι, στα ελλείμματα στο πραγματικό εισόδημα, ακραία καιρικά φαινόμενα, ακραία ανικανότητα.
Λέτε ότι δεν έχετε αντίπαλο. Έχετε αντίπαλο και αυτή είναι η Ελληνική Λύση. Θα είμαστε ο μοναδικός σας αντίπαλος με προτάσεις και επιχειρήματα όχι με λαϊκισμό», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Ο κ. Βελόπουλος επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως έκανε πρόταση μομφής την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στριμωγμένος δίνοντας του άλλοθι συσπείρωσης στη ΝΔ.
Υπογράμμισε ότι ήταν ένα πολιτικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «ένστικτο επιβίωσης απέναντι στο ΚΙΝΑΛ».
Συνέχισε αναφέροντας ότι «είστε μία άτυπη συγκυβέρνηση εδώ και πολλά χρόνια και θα είστε και μία κανονική συγκυβέρνηση μετά από λίγο καιρό.
Μια κυβέρνηση που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη είναι εντελώς άχρηστη».

Βαρουφάκης: Καταψηφίζουμε τη «Μητσοτάκης ΑΕ»

Καταψηφίζουμε σήμερα τη «Μητσοτάκης ΑΕ» και καλούμε τη νεολαία να βγει μπροστά ακηδεμόνευτη να συγκρουστεί με το σύμπλεγμα κράτους-εταιρειών, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης την Κυριακή 31/1/2022.
Ο κ. Βαρουφάκης κάλεσε σε παλλαϊκή συμπόρευση «κατά της ολιγαρχίας χωρίς σύνορα» και ζήτησε «αποκεντρωμένες, συμμετοχικές, βιώσιμες οικονομικές δραστηριότητες, στη βάση προηγμένων πράσινων τεχνολογιών που επιτρέπουν την κατάργηση των μονοπωλίων».
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, κάθε δίκτυο, υπηρεσία ή αγαθό κοινής ωφέλειας που ιδιωτικοποιείται, υπονομεύεται, κάθε νέο κονδύλι που έρχεται, κυρίως υπό την μορφή νέου χρέους στην Τρόικα, πλουτίζει τους ολιγάρχες εις βάρος της πλειοψηφίας.
Ο κ. Βαρουφάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως «ο σημερινός πρωθυπουργός έχει πρόγραμμα:
Αφήνει την καταστροφή να γίνει και, με το που συμβαίνει η προδιαγεγραμμένη καταστροφή, αρχίζει να μοιράσει δανεικό από την Τρόικα χρήμα, πακτωλούς στους ολιγάρχες, ψίχουλα στα θύματα».
Ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι η κυβέρνηση «πρέπει να πέσει, χθες, σήμερα, αύριο» και πως το ερώτημα είναι τι κυβέρνηση πρέπει να έρθει.
Είπε ότι το ΜέΡΑ25 υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας, αλλά ως μομφή κατά της ολιγαρχίας.
Απευθυνόμενος δε στον ΣΥΡΙΖΑ, τον κάλεσε να δεσμευθεί πως σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση θα επαναφέρει την Αττική Οδό στο Δημόσιο.
Μίλησε για βολική κοκορομαχία μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βολεύει και τους δυο και αφορά το ποιος είναι περισσότερο ανεπαρκής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης