Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άγριος καυγάς στη Βουλή μεταξύ Πολάκη - Γεωργιάδη: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια - Τους χώρισαν οι... ψυχραιμότεροι και η φρουρά

Άγριος καυγάς στη Βουλή μεταξύ Πολάκη - Γεωργιάδη: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια - Τους χώρισαν οι... ψυχραιμότεροι και η φρουρά
Οι δύο πολιτικοί παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, ενώ τους χώρισαν οι... ψυχραιμότεροι

Νέο, θερμό και φραστικό επεισόδιο στην κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη - Παύλου Πολάκη σημειώθηκε πριν από λίγο, σήμερα Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στο καφενείο της Βουλής, στο περιθώριο της συζήτησης για την πρόταση μομφής, στη Βουλή, καθώς οι δύο πολιτικοί παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να τους χωρίσουν.
Συγκεριμένα σύμφωνα με αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες, το επεισόδιο, ξεκίνησε όταν ο κ. Πολάκης, που καθόταν με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε τραπεζάκι του καφενείου της Βουλής, δίπλα από ένα άλλο με μια μεγάλη παρέα βουλευτών της ΝΔ, απευθύνθηκε στον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας του με απειλητικό ύφος «εμείς θα τα πούμε μεθαύριο την Τρίτη», υπονοώντας την ημέρα συζήτησης του αναπτυξιακού νόμου στη Βουλή.
«Όποτε θέλεις», του απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Πολάκης του αντιγύρισε, «να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι την Τρίτη (στη συζήτηση για τον αναπτυξιακό)».
Τότε εξεμάνη ο κ. Γεωργιάδης και του απευθύνθηκε εξοργισένος, λέγοντας «Με απειλείς;
Θα σου κάνω αγωγή ένα εκατ. ευρώ.
Να μου ζητήσεις συγγνώμη για τη Novartis».
Ο κ. Πολάκης του απάντησε, με αφορμή την πρόσφατη αρχειοθέτηση της υπόθεσης Novartis, «οι υποθέσεις όπως μπαίνουν στο αρχείο με τον ίδιο τρόπο ανασύρονται».
Πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει από τη λεκτική αντιπαράθεση, αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, από την πλευρά της ΝΔ ο Βασίλης Σπανάκης, που στάθηκε μεταξύ των δύο, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ο Νίκος Φίλης, για να συγκρατήσει τον κ. Πολάκη, μαζί με τη φρουρά της βουλής»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης