Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο πρώην «συνομιλητής» της κυβέρνησης Μένιος Φουρθιώτης έτοιμος να αποκαλύψει συνομιλίες, μηνύματα και… διευθύνσεις

Ο πρώην «συνομιλητής» της κυβέρνησης Μένιος Φουρθιώτης έτοιμος να αποκαλύψει συνομιλίες, μηνύματα και… διευθύνσεις
Ο συνομιλητής της κυβέρνησης Μητσοτάκη και κολλητός των βουλευτών της ΝΔ Μένιος Θουρθιώτης... στρέφεται στον ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

O Mένιος Φουρθιώτης αποφάσισε να μιλήσει και είναι σίγουρο ότι κάποιοι ήδη έχουν χάσει τον ύπνο τους.
Ο γνωστός υπόδικος τηλεπαρουσιαστής, με την παρέμβασή του στο twitter απαντώντας στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται ότι έχει διαρρήξει τις σχέσεις του με τη Νέα Δημοκρατία και τους υπουργούς με τους οποίους είχε στενές επαφές.
Στις φωτογραφίες από το κινητό του φιγουράρουν δύο πολύ γνωστά πρόσωπα που είναι καθημερινά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, στον οποίο περνάνε όλες οι υποθέσεις της κυβέρνησης και ο Νίκος Ρωμανός, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ. Αργά χθες νύχτα, αποκάλυψε ένα μήνυμα που του είχε στείλει ο κ. Γεραπετρίτης ευχαριστώντας τον για την προβολή και την εκτίμηση και δίνοντάς του εγκάρδιες ευχές.

Ο συνομιλητής της κυβέρνησης Μητσοτάκη και κολλητός των βουλευτών της ΝΔ

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν συνομιλητής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, συνομιλούσε προσωπικά με πολλά στελέχη της και κυρίως υπουργούς και βουλευτές.
Ασχέτως το ποιόν του παρουσιαστή, δεν είναι ψέματα ότι έτρεχαν πολλοί βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης να πιάσουν στασίδι στο κανάλι Έψιλον, στην εκπομπή του.
Όποιος ανατρέξει στις εκπομπές «Αποκαλυπτικά» θα καταλάβει την παρέλαση αξιωματούχων που γινόταν κάθε Σαββατοκύριακο.
Πρωταθλητής εμφανίσεων, ο Κώστας Καραγκούνης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας που διετέλεσε και νομικός του σύμβουλος.
Ο λόγος ήταν διότι το κανάλι είχε πολύ καλή τηλεθέαση στην Αττική και κυρίως στα Δυτικά Προάστεια που η ΝΔ χωλαίνει.
Αλλά και ο Μ. Φουρθιώτης ταγμένος στο να κάνει λιβανιστήρι στη ΝΔ και να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ήταν τέτοια η σχέση που ο ίδιος διατεινόταν ότι η ΝΔ θέλει διακαώς να τον κάνει βουλευτή της και εκείνος ετοίμαζε πολιτικό γραφείο.

Ποιος έδωσε την εντολή να δοθεί πολυπληθής ασφάλεια στον Φουρθιώτη;

Οι υψηλές διασυνδέσεις του παρουσιαστή με την κυβέρνηση του δίνουν την δυνατότητα να ζητάει και να παίρνει από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απόφαση για πολυάριθμη προστασία του τηλεπαρουσιαστή από αστυνομικούς.
Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων που ουσιαστικά αποκάλυπταν ότι ο παρουσιαστής φυλάσσεται από 14 αστυνομικούς που προέρχονται από τμήματα της Ανατολικής Αττικής, μία περιοχή που μαστίζεται από τις κλοπές.
Το θέμα το «τσίμπησε» η αξιωματική αντιπολίτευση και έγινε γνωστό μέσα από αναρτήσεις του Π. Πολάκη και του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη.

Πήγε να εκβιάσει την επιστροφή των αστυνομικών με ψεύτικες επιθέσεις στο σπίτι του


Οι διαθέσεις του υπερασπιστή της κυβέρνησης Μένιου Φουρθιώτη τότε άλλαξαν.
Στο Μαξίμου με εντολή του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες να πάρουν την πολυπληθή ασφάλεια που του είχαν διαθέσει.
Τότε αυτός για να κερδίσει πίσω τους αστυνομικούς που του είχε δώσει το Υπουργείο –όπως υποστηρίζουν από το περιβάλλον της πρώην ηγεσίας, με εντολή Μαξίμου - προχώρησε σε σκηνοθετημένους πυροβολισμούς, γκαζάκια και δήθεν επιθέσεις στο σπίτι του. Μέχρι που πιάστηκαν οι δράσεις και έδωσαν στεγνά τον Φουρθιώτη.

Το απίστευτο κόλπο με τους μισθούς των 80.000 ευρώ


Ωστόσο, δεν ήταν τα μόνα του βγήκαν στη φόρα.
Όπως έγινε γνωστό προσπαθούσε να αποσπάσει ευρωπαϊκά χρήματα που δίδονταν στις επιχειρήσεις που είχαν πληγεί από την πανδημία ως στήριξη για τους μισθούς των εργαζομένων.
Με μία διαφορά.
Εκείνος δήλωνε ότι απασχολεί εργαζόμενους με μηνιαίο μισθό 80.000 ευρώ και έτσι τον «τσάκωσαν» οι υπηρεσίες του Υπουργείου, γι’ αυτό και αργότερα έβγαλε ένα απίστευτο μένος στον τότε υπουργό Γ. Βρούτση, φτάνοντας να χτυπάει τις πόρτες του υπουργείου για να συναντηθεί μαζί του.

Η πίεση στον Στ. Πέτσα για την πανελλήνιας εμβέλειας άδεια στο Έψιλον μέσω… Κύπρου

Αλλά, δεν ήταν μόνο αυτό.
Προσπάθησε να επιβάλει στον τότε υπουργό Επικρατείας Στέλιο Πέτσα.
Ο τηλεπαρουσιαστής, επιμόνως, ζητούσε από τον κ. Πέτσα να ενσωματώσει μία κοινοτική οδηγία η οποία θα έδινε την δυνατότητα σε κανάλι άλλης ευρωπαϊκής χώρας να μπορεί να εκπέμπει κανονικά το πρόγραμμά του πανελλαδικά στην Ελλάδα.
Με αυτό τον ευφάνταστο τρόπο, οι ιθύνοντες του περιφερειακού καναλιού που εκπροσωπούσε ο τηλεπαρουσιαστής, ήθελαν να προσπεράσουν τη σκόπελο της κρατικής τηλεοπτικής άδειας (που κόστιζε 35 εκατ. ευρώ) και να εκπέμπουν κανονικά σε όλη τη χώρα.
Δεν του έγινε η χάρη, παρόλο που είχαν προθυμοποιηθεί και συγκεκριμένες γυναίκες βουλευτίνες της ΝΔ που παρακαλούσανε να περάσει η διάταξη αυτή...

Προσπάθησε να προσεγγίσει ξανά την κυβέρνηση μέσα από ψεύτικη συνέντευξη στην Μαρέβα Γκραμπόφσκι


Ο Μένιος Φουρθιώτης αφού επέστρεψε από την φυλακή, προσπάθησε να προσεγγίσει και πάλι το Μαξίμου επιστρατεύοντας μία συνέντευξη-λίβελο υπέρ της γυναίκας του Πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Μόνο που εκείνη δήλωσε άγνοια, δεν είχε συνομιλήσει ποτέ μαζί του.
Οι πόρτες είχαν κλείσει και μάλιστα, του είχε απαγορευτεί από τη Δικαιοσύνη να βγαίνει στα κανάλια και τα ραδιόφωνα της χώρας.
Η υπόθεσή του είναι ανοικτή, άλλωστε, εκκρεμεί δίκη.
Δεν έχει να χάσει τίποτα πια: Θα αποκαλύψει συνομιλίες και μηνύματα
Ωστόσο, πλέον ο τηλεπαρουσιαστής αφού είδε ότι έχασε πλέον κάθε στήριγμα που είχε, αφού συνειδητοποίησε ότι αυτοί με τους οποίους μίλαγε δεν θέλουν να τον ξέρουν πια, θα αποκαλύψει όλες τις στιχομυθίες του είτε μέσα από μηνύματα ή καταγεγραμμένες κλήσεις.
Διότι είναι συνήθειά του να τις ηχογραφεί και να κρατάει αρχείο.
Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, διότι όπως ισχυρίζονται άνθρωποι από το περιβάλλον του έχει κρατήσει και τα μηνύματα από υπουργούς που τώρα λένε ότι δεν τον γνωρίζουν ούτε εξ όψεως…
Το κυριότερο είναι ότι θα δοθούν αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Μένιος από κολλητός της ΝΔ, θα γίνει κολλητός της Κουμουνδούρου…
foyrthioths.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης