Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρωτοφανής ανεπάρκεια, ψέματα κατά συρροή, τινάζουν στον αέρα το αφήγημα της κυβέρνησης – Τώρα τιμωρούν τους εμβολιασμένους

Πρωτοφανής ανεπάρκεια, ψέματα κατά συρροή, τινάζουν στον αέρα το αφήγημα της κυβέρνησης – Τώρα τιμωρούν τους εμβολιασμένους
Για την κυβέρνηση η Omicron είναι Βατερλώ αλλά για τους ανεμβολίαστους δικαιοσύνη, που έρχεται να αποδείξει ότι ο διαχωρισμός των κοινωνιών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και τα πιστοποιητικά εμβολίων δεν είναι τίποτε άλλο από μια παταγώδης αποτυχία.
Σχετικά Άρθρα

Με παλινωδίες, πολιτική ανεπάρκεια και επιστημονική μετριότητα η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στο αρνητικό επίκεντρο.
Το αφήγημα της κυβέρνησης έχει καταρρεύσει, οι ανεμβολίαστοι δεν πείθονται καθώς ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε την κοινωνία η κυβέρνηση ήταν τουλάχιστον μιαρός.
Με απειλές και τιμωρητικά μέτρα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μια πανδημία και όσες κυβερνήσεις – μαζί και η Ελληνική – αποφάσισαν να υιοθετήσουν τέτοιες πρακτικές θα υποστούν τις συνέπειες όχι μόνο τις πολιτικές αλλά κυρίως της υγειονομικές.
Όμως οι ανεμβολίαστοι από επιλογή αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια ξεχωριστή πορεία, δεν πείστηκαν και το εντυπωσιακό είναι ότι σχεδόν το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού στα 7,28 δισεκ. δεν έχει εμβολιαστεί.
Οι κυβερνήσεις και μαζί και η Ελληνική που ακολουθεί ως μίμος ότι συμβαίνει διεθνώς ή πρωτοστατεί με μέτρα τα οποία επιστημονικά είναι διάτρητα όπως το πιστοποιητικό εμβολίου, υποσχέθηκαν ελευθερία στους εμβολιασμένους.
Όμως είπαν ψέματα.
Η ελληνική κυβέρνηση με πρωτοφανείς παλινωδίες και ανεπάρκεια και κατά συρροή ψέματα εξαπάτησε τους εμβολιασμένους, φέρει ακέραια την ευθύνη για το αδιέξοδο με τα κρούσματα που έφθασαν τα 21.000 με 22.000 δημιούργησε μια ψευδαίσθηση ότι οι εμβολιασμένοι είναι προστατευμένοι.

Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού αποδείχθηκαν παταγώδης αποτυχία
1)Γιατί ο διπλός εμβολιασμός είναι ανεπαρκής.
2)Γιατί απαιτείται και 3η ενισχυτική δόση
3)Γιατί αποδεικνύεται ότι και με 3η ενισχυτική δόση τα κρούσματα στους εμβολιασμένους αγγίζουν τα επίπεδα των ανεμβολίαστων.
4)Είναι εντυπωσιακό αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τα εμβόλια δεν μπορούν να προστατεύσουν από την μετάδοση.
5)Είπαν ψέματα κατά συρροή εκφοβίζοντας, μιλώντας για πανδημία των ανεμβολίαστων πολιτικοί τσαρλατάνοι αλλά ξαφνικά το συκοφαντικό αυτό επιχείρημα… εξαφανίστηκε όταν διαπιστώθηκε ότι η μετάλλαξη Omicron είναι η ταφόπλακα των ψεμάτων τους.

Ανεπαρκής η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση εμφανίζεται για πολλοστή φορά ανεπαρκής κατώτερη των περιστάσεων, με συστηματικά ψέματα και παραπληροφόρηση τα έβαλε με 3,2 εκατ ανεμβολίαστους και τώρα εκτίθεται στους εμβολιασμένους με τα μέτρα που λαμβάνει.
Η εστίαση, η νυχτερινή ζωή, οι αθλητικές διοργανώσεις είναι δραστηριότητες των εμβολιασμένων…
Εάν κλείνουν τα εστιατόρια στις 20:00 ή στις 12 το βράδυ και ολοκληρωτικά η νυχτερινή διασκέδαση αυτοί που πλήττονται είναι οι εμβολιασμένοι που άκουσαν τα παραμύθια της κυβέρνησης.
Μέχρι τώρα τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης έχουν αποσιωπήσει τα τραγικά λάθη της κυβέρνησης, προφανώς γιατί πληρώνονται για να σιωπούν.
Όμως οι εξαγορασμένες αγάπες, δεν θα κρατούν πολύ, η κυβέρνηση εξαγοράζει την σιωπή και η παρελθούσα εμπειρία διδάσκει ότι οι εξαγορασμένες αγάπες δεν κρατούν πολύ…
Για την κυβέρνηση η Omicron είναι Βατερλώ αλλά για τους ανεμβολίαστους δικαιοσύνη, που έρχεται να αποδείξει ότι ο διαχωρισμός των κοινωνιών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και τα πιστοποιητικά εμβολίων δεν είναι τίποτε άλλο από μια παταγώδης αποτυχία.
Η Omicron μπορεί να είναι η θεία δίκη, η δικαιοσύνη, η λογική απέναντι στον παραλογισμό που κυριαρχεί αφού μπορεί να είναι υπερμεταδοτική αλλά εμφανίζει χαμηλά ποσοστά θνητότητας… ωστόσο χτυπώντας εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους… έρχεται να αποδείξει ότι το αφήγημα εμβολιάσου για να διασωθείς… είναι ανέκδοτο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.
Με 20.500 νεκρούς μόνο ένας χαρακτηρισμός αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, αποτυχία.
Χρησιμοποιώντας μαριονέτες όπως τους επιστήμονες, οι οποίοι για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η προσωπική τους προβολή, χρησιμοποιώντας στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι μάλιστα τους χειρότερους από τα κόμματα αυτά και ακολουθώντας τιμωρητικές πολιτικές η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έκανε μαντάρα.
Πλέον είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία, οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας και φέρουν αποκλειστική ευθύνη για την τραγική επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδος.

Νομοτελειακά η ΝΔ θα βρεθεί στο 25% με 27%

Οι δημοσκοπήσεις ακόμη δεν καταγράφουν την πτώση της ΝΔ αλλά νομοτελειακά θα σταθεροποιηθεί στο 25% με 27%.
Ελλείψει σοβαρής αντιπολίτευσης η ΝΔ εμφανίζεται να αντέχει πολιτικά αλλά αποτελεί εικονική πραγματικότητα.
Η δεξιά αποστρέφεται την πασοκοποίηση της ΝΔ και την είσοδο πολιτικών που καταδικάστηκαν από την κοινωνία όπως το Ποτάμι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί κόμμα του παρελθόντος δεν μπορεί να προσελκύσει τους πολίτες.
Το ΚΙΝΑΛ φούσκωσε για να ξεφουσκώσει, δεν είναι το σοβαρό αντίπαλο δέος.
Τα πραγματικά ωστόσο ποσοστά της ΝΔ δεν είναι στο 33% ή 32% που την δείχνουν ορισμένες δημοσκοπήσεις αλλά στο 25% με 27%.
Δεν υπάρχει αυτοδυναμία, ας την διαγράψουν από τα πολιτικά σενάρια…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης