Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Σκανδαλίδη σε Παπανδρέου: Άψογη η εκλογική διαδικασία στον α’ γύρο

Αιχμές Σκανδαλίδη σε Παπανδρέου: Άψογη η εκλογική διαδικασία στον α’ γύρο
Περισσότεροι από 200.000 πολίτες θα συμμετάσχουν στο δεύτερο γύρο της ερχόμενης Κυριακής 12/12 είπε ο κ.Σκανδαλίδης
Σχετικά Άρθρα

Αιχμές στον Γ. Παπανδρέου σχετικά με τις καταγγελίες για παρατυπίες στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ άφησε ο Κ. Σκανδαλίδης, υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν άψογα και ότι ο ίδιος δεν άφησε να διαταραχτεί η διαδικασία της ψηφοφορίας.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Σκανδαλίδης είπε πως τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και υποστήριξε πως στον δεύτερο γύρο θα προσέλθουν στις κάλπες περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι.
Σε ερώτηση αν ο ίδιος αποτελεί την επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να τον εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εφόσον εκλέγει αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, απάντησε ότι «εγώ ήμουν και θα είμαι πάντα ένας στρατιώτης της παράταξης».

ΕΔΕΚΑΠ: Εξετάζονται όλα τα ζητήματα

Σε ανακοίνωση της η αρμόδια Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής για τις εκλογές (Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης - ΕΔΕΚΑΠ), αναφέρει σχετικά με τις καταγγελίες περί παρατυπιών, ότι ήδη εξετάζει, από το βράδυ της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, όλα τα ζητήματα που τέθηκαν υπ' όψιν της και που αφορούν στην εκλογική διαδικασία, ειδικότερα τη μη τήρηση, σε ορισμένες περιπτώσεις, των κατευθυντήριων οδηγιών της, τα οποία όμως δεν επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.
Επίσης, δηλώνει ότι ως αρμόδιο όργανο, ενόψει της ψηφοφορίας της 12ης Δεκεμβρίου, θα εκδώσει νέα εγκύκλιο για την πιστή τήρηση των κανόνων από όλους.
Τέλος, χαιρετίζει τη μαζική προσέλευση των 271.000 μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής και τους καλεί να προσέλθουν ξανά στις κάλπες την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.
Εν τω μεταξύ, στην ίδια κατεύθυνση με την ΕΔΕΚΑΠ, η εταιρεία ΟΤS, που υποτηρίζει το δίκτυο ψηφοφορίας των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, με ανακοίνωσή της που υπογράφει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Σπ. Παμπουκίδης, εξηγεί ότι το σύστημα λειτούργησε ηλεκτρονικά κατά 99,2% και πως σε μεμονωμένες περιπτώσεις δεν λειτούργησε λόγω προβλημάτων στο διαδίκτυο. Σε συννενόηση με την ΕΔΕΚΑΠ κρατήθηκαν χειρόγραφες καταστάσεις, οι οποίες ενσωματώθηκαν στην ηλετρονική καταγραφή όταν αποκαταστάθηκε η σύνδεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης