Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Παπανδρέου: Εμείς δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός – Σηκώσαμε στις πλάτες μας τη διάσωση της χώρας

Γ. Παπανδρέου: Εμείς δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός – Σηκώσαμε στις πλάτες μας τη διάσωση της χώρας
«Είναι ανάγκη να τελειώνουμε με τον καχεκτικό δικομματισμό ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ που καταδυναστεύει την πατρίδα μας από το 2012 και μετά», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός 
Σχετικά Άρθρα

«Πρώτο μέλημά μας είναι να διαμορφώσουμε μια προοδευτική πολιτική για τη χώρα. Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε δεκανίκι κανενός. Εμείς πάμε για να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, από τη Λάρισα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την Κυριακή 14/11/2021.
Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι ως ΚΙΝΑΛ «εγγυόμαστε την αξιοπρέπεια του πολίτη», σημειώνοντας πως «στόχος μας είναι να εκφράσουμε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και μια πλατιά συμμαχία των κοινωνικών δυνάμεων, απέναντι στην ρουσφετολογία και την πελατειακή πρακτική που θέλει τον Έλληνα και την Ελληνίδα να παρακαλάει για χατίρια».

Σηκώσαμε στην πλάτη τη διάσωση της χώρας
 
«Πίστευα πάντα στην αυτονομία της παράταξης που σήκωσε στις πλάτες της τη διάσωση της χώρας» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας τους και αναφερόμενος σε εκείνη την περίοδο διακυβέρνησης σημείωσε πως «πάρθηκαν δύσκολες αποφάσεις».
«Έπρεπε να κάνω την καρδιά μου πέτρα όταν έπαιρνα αυτές τις αποφάσεις, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να σώσουμε τη χώρα από μια τραγική κατάσταση που παραλάβαμε.
Την Ελλάδα της ελπίδας, την παρέλαβε η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή και την παρέδωσε κοντά στον γκρεμό της χρεοκοπίας», είπε.
Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε σε όλη την περίοδο της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, για να τονίσει πως «είμαστε η παράταξη που πάλεψε και έφτιαξε το ΕΣΥ που όλη σήμερα το μνημονεύουμε». Παράλληλα, «προχωρήσαμε και προωθήσαμε την δωρεάν παιδεία, τη δημοκρατική ανανέωση της χώρας και την αυτοδιοίκηση».
Μίλησε για την ανάγκη ισχυροποίησης της παράταξης, τονίζοντας πως «δεν χρειαζόμαστε σήμερα απλά αλλαγή φρουράς, αλλά αλλαγή εποχής, νοοτροπιών και συμπεριφορών».

Καχεκτικός ο δικομματισμός ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

«Θα κάνουμε και πάλι την παράταξη μας πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Δύναμη ευθύνης.
Αυτός ο δεσμός που ιστορικά μας ενώνει, άντεξε» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:
«Είναι ανάγκη να τελειώνουμε με τον καχεκτικό δικομματισμό ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ που καταδυναστεύει την πατρίδα μας από το 2012 και μετά.
Ο σημερινός διπολισμός καλλιεργεί την μοιρολατρία, την ώρα μάλιστα που απαιτείται να κινητοποιήσουμε όλες μας τις εθνικές μας δυνάμεις για να πάμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης