Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Απογοητευτικά άτολμη η ΝΔ – Δεν αποτελεί εναλλακτική λύση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανδρουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Απογοητευτικά άτολμη η ΝΔ – Δεν αποτελεί εναλλακτική λύση ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Ανδρουλάκης, περιγράφοντας τους στόχους του, επεσήμανε την ανάγκη η Ελλάδα να αποκτήσει ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος
Σχετικά Άρθρα

«Κάνω έναν αγώνα, γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ξανασηκώσουμε το λάβαρο της δημοκρατικής παράταξης και να ξαναβάλουμε στην καρδιά του κόσμου τις ιδέες της σοσιαλιστικής δημοκρατίας, τις ιδέες που θέλουν μια Ελλάδα όπου οι κοινωνικές ανισότητες δεν θα καλπάζουν», τόνισε απόψε (14/11) από τα Χανιά ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης, περιγράφοντας τους στόχους του, επεσήμανε την ανάγκη η Ελλάδα να αποκτήσει ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος με οικονομική ανάπτυξη και με ένα πολιτικό σύστημα που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία.

Άτολμη η ΝΔ - Μη εναλλακτική λύση ο ΣΥΡΙΖΑ

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η παράταξή μας σε αυτήν την συγκυρία, όπου η ΝΔ απογοητεύει συνεχώς με την ατολμία της τον ελληνικό λαό και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία δυνατότητα να δημιουργήσει μια εναλλακτική για να υπάρξει πραγματική ελπίδα, ήρθε η ώρα να ανακάμψει, να πρωταγωνιστήσει και αλλάζοντας σελίδα να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Οι πολίτες ζητούν από εμάς να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα που θα κάνει τη δημοκρατική παράταξη μια φωνή αλλαγής, μιας πραγματικής αλλαγής που θα αγκαλιάσει τις αγωνίες του ελληνικού λαού».

Η παρακαταθήκη της Γεννηματά

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε την ανάγκη να διατηρηθεί η ενότητα που, όπως είπε, είναι η μεγάλη παρακαταθήκη που άφησε πίσω της η Φώφη Γενννηματά.
«Αυτήν την ενότητα πρέπει να τη διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού και οι έξι να δώσουμε έναν αγώνα πολιτικό, έναν αγώνα με ενότητα, έναν αγώνα που θα αθροίσει δυνάμεις και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο και μετά να μείνουμε όλοι μαζί και να φέρουμε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές όπου πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό», επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ατολμία στην αντιμετώπιση της πανδημίας, υποστηρίζοντας ότι δεν έλαβε μέτρα όπως έκαναν άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης τη Δευτέρα 15/11/2021, θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης