Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεγκέρογλου για εξεταστική: Πάγια θέση του ΚΙΝΑΛ να βγουν όλα στο φως

Κεγκέρογλου για εξεταστική: Πάγια θέση του ΚΙΝΑΛ να βγουν όλα στο φως
Δεν χωρούν πλέον τακτικισμοί αλλά ξεκάθαρες τοποθετήσεις είπε ο κ.Κεγκέρογλου
Σχετικά Άρθρα

Πάγια θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι να βγουν όλα στο φως είπε ο εισηγητής του ΚΙΝΑΛ, Β. Κεγκέρογλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής για τη λίστα Πέτσα και τις δημοσκοπήσεις.
«Ευθύς εξαρχής καθιστούμε σαφές ότι, πρώτον θα ψηφίσουμε, με το δικό μας σκεπτικό, υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής που προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση, δεύτερον θα ψηφίζαμε και την πρόταση που είχε προαναγγείλει η ΝΔ, ότι θα κατέθετε, και απορούμε γιατί δεν είπε καμία κουβέντα γιατί δεν τη κατέθεσε τελικά, για τη διεύρυνση του χρονικού διαστήματος, και τρίτον, θα είμαστε θετικοί στην επιτροπή, εφόσον προκύπτει η ανάγκη διεύρυνσης των ορίων» υπογράμμισε ο κ.Κεγκέρογλου.
«Η στάση του Κινήματος Αλλαγής υπαγορεύεται από την πολιτική μας θέση των τελευταίων ετών για «όλα στο φως», ψηφίζοντας και εξεταστικές που αφορούν ακόμα και δικές μας περιόδους και στελέχη μας, σε αντίθεση με τη ΝΔ όπως απέδειξε σήμερα, και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που αρνούνται τη διαφάνεια κρυπτόμενοι πίσω από γκρίζες δικαιολογίες.
Έλεος πια με τους δυο σας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου, τονίζοντας ότι «δεν χωρούν πλέον τακτικισμοί, αλλά ξεκάθαρες τοποθετήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης