Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Δεν θα ξανακλείσει η χώρα – Προς επίταξη ιδιωτών γιατρών την άλλη εβδομάδα

Οικονόμου: Δεν θα ξανακλείσει η χώρα – Προς επίταξη ιδιωτών γιατρών την άλλη εβδομάδα
Δεν θα υπάρξουν περιορισμοί στους εμβολιασμένους, δεν θα κλείσουν τα σχολεία είπε ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως δεν πρόκειται να ξανακλείσει η χώρα διατύπωσε για ακόμα μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, ο οποίος επεσήμανε πως δεν θα υπάρξουν περιορισμοί στους εμβολιασμένους καθώς και ότι δεν θα κλείσουν τα σχολεία.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Οικονόμου είπε πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών σε ειδικότητες που λείπουν από τα νοσοκομεία, αν δεν υπάρξει ανταπόκριση.
Όπως είπε, έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαριστεί πόσοι γιατροί θα ανταπεξέλθουν στα κίνητρα της κυβέρνησης, τονίζοντας πως στόχος είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ που πιέζεται και θα συνεχίσει να πιέζεται.
Όσον αφορά τις ιδιωτικές κλινικές είπε ότι στη Βόρεια Ελλάδα έχουν διαθέσει 200 κλίνες και στη Θεσσαλία άλλες 200.

Παροδικό φαινόμενο η ακρίβεια

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε παροδικό φαινόμενο το κόστος στην ενέργεια και τις ανατιμήσεις στην αγορά, ενώ υποστήριξε πως την επόμενη χρονιά θα υπάρξει νέα αύξηση του κατώτατου μισθού.
Επιπλέον, σημείωσε πως όταν δημιουργείται μέρισμα ανάπτυξης και δημοσιονομικός χώρος θα διατίθεται στην κοινωνία.

Απειλές Τουρκίας

Ερωτηθείς για τις απειλές του προέδρου της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan για το μεταναστευτικό, ο κ.Οικονόμου τόνισε πως η χώρα έχει δοκιμάσει την εργαλειοποίηση του θέματος.
«Η Ελλάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να αντιδράσει αποτελεσματικά και είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε τέτοιες κινήσεις.
Η Ελλάδα και η ΕΕ δεν θα δεχθούν εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από κάποιους» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισημαίνοντας σχετικά με τον φράκτη στον Έβρο, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης