Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Εξετάζουμε το θέμα της διάρκειας του πιστοποιητικού εμβολιασμού – Οι ειδικοί θα πουν

Οικονόμου: Εξετάζουμε το θέμα της διάρκειας του πιστοποιητικού εμβολιασμού – Οι ειδικοί θα πουν
Δεν πρόκειται να ξανακλείσει η χώρα υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η κυβέρνηση εξετάζει το θέμα της διάρκειας του πιστοποιητικού εμβολιασμού διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου, ο οποίος πάντως σημείωσε πως είναι ένα θέμα για το οποίο θα αποφασίσουν οι ειδικοί.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Οικονόμου υποστήριξε ότι η προσωπική του θέση είναι ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα πρέπει να σχετίζεται με την πληρότητα των αντισωμάτων και αποδεδειγμένα αυτά εξασθενούν με την πάροδο του χρόνου
«Σε κάθε περίπτωση είναι ένα θέμα που απασχολεί την κυβέρνηση, αλλά αυτοί που θα κάνουν τις προτάσεις είναι όπως πάντα οι ειδικοί επιστήμονες» είπε ο κ.Οικονόμου, ο οποίος επανέλαβε πως δεν πρόκειται να ξανακλείσει η χώρα.
Ερωτηθείς για την κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ο κ.Οικονόμου είπε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να βελτιωθεί η εικόνα και ήδη έχουν πυκνώσει κατά πολύ τα δρομολόγια.
Απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Οικονόμου είπε ότι η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει την πανδημία του κορωνοϊού ψηφοθηρικά και δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος, ενώ σημείωσε πως τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο 6/11 στοχεύουν κυρίως σε δύο κατευθύνσεις, αφενός να προστατεύσουν τους πάντες από τον κορωνοϊό και αφετέρου να ασκηθεί μια έμμεση πίεση στους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης