Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαδοχικές συναντήσεις Παπανδρέου με Γερουλάνο και Χρηστίδη – Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Διαδοχικές συναντήσεις Παπανδρέου με Γερουλάνο και Χρηστίδη – Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής
Τις επόμενες ώρες  ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνομιλήσει με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο
Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκαν οι διαδοχικές συναντήσεις που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή με τους υποψήφιους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη.
Στο επίκεντρο βρέθηκε το πώς θα πορευτεί το Κίνημα Αλλαγής, οι διαδικασίες για τις εσωκομματικές εκλογές, αλλά και η ενωτική πορεία της παράταξης προς τις εθνικές εκλογές προκειμένου να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα , ενώ ο Γ. Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έθεσε θέμα να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους.

Γερουλάνος: Το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης

Πάνω από μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Π. Γερουλάνο.
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Π. Γερουλάνος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και «το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης».
«Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα», είπε ο κ. Γερουλάνος.

Χρηστίδης: Πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου

Ακολούθησε η συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Παύλο Χρηστίδη που κράτησε 45 λεπτά.
Ο κ. Χρηστίδης εξερχόμενος της συνάντησης δήλωσε πως «είναι πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση».

Οι επόμενες επαφές

Η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου για τη συντεταγμένη και ενωτική πορεία του Κινήματος Αλλαγής προς τις εσωκομματικές εκλογές βρίσκεται σε εξέλιξη.
Εντός της ημέρας πρόκειται να συνομιλήσει με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο, οι οποίοι βρίσκονται σε περιοδείες εκτός Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε το Σάββατο 16/10 με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη και το βράδυ μίλησε, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Χάρη Καστανίδη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης