Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: Δικαιολογίες και υπεκφυγές για να καταψηφίσουν την ιστορική συμφωνία με τη Γαλλία

Οικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: Δικαιολογίες και υπεκφυγές για να καταψηφίσουν την ιστορική συμφωνία με τη Γαλλία
Για «δικαιολογίες» και «υπεκφυγές» προκειμένου «να καταψηφίσει την συμφωνία με τη Γαλλία» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Για «δικαιολογίες» και «υπεκφυγές» προκειμένου «να καταψηφίσει την συμφωνία με τη Γαλλία» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την εισήγηση του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στο ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όπως πληροφορούμαστε από την εισήγηση του κ. Τσίπρα στο ΠΣ του κόμματός του, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε κάποιες δικαιολογίες και υπεκφυγές προκειμένου να καταψηφίσει την ιστορικής σημασίας Συμφωνία με τη Γαλλία που περιέχει την πρωτοφανή ρήτρα συνδρομής σε περίπτωση επίθεσης.
Μια Συμφωνία που, κατά τα λοιπά, θα την έφερνε και ο ίδιος κι ακόμη καλύτερη αλλά και αυτή τη φορά δεν πρόλαβε…» ανέφερε ο κ.Οικονόμου και πρόσθεσε:

«Ο ελληνικός λαός βλέπει και κρίνει.
Και αξιολογεί πώς τοποθετείται ο καθένας σε ιστορικές στιγμές και για μία Συμφωνία που αποτελεί μεγάλη εθνική επιτυχία και προασπίζει τα συμφέροντα της χώρας. Τα υπόλοιπα στη Βουλή».

www.bankingnews.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης