Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Η κυβέρνηση θα παρέμβει για το κύμα ακρίβειας χάριν του Έλληνα φορολογούμενου

Οικονόμου (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Η κυβέρνηση θα παρέμβει για το κύμα ακρίβειας χάριν του Έλληνα φορολογούμενου
Βούληση της κυβέρνησης είναι να συνεχίσει την πολιτική της για την αύξηση των εισοδημάτων, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

«Η κυβέρνηση δεν θα μείνει παρατηρητής του φαινομένου.
Ανησυχούμε και θα παρέμβουμε ώστε το αναμενόμενο κύμα ακρίβειας να έχει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στον Έλληνα φορολογούμενο».
Αυτό υπογράμμισε απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός από το βήμα της Διεθνούς Εκθέσεως στη Θεσσαλονίκη θα κάνει συγκεκριμένες ανακοινώσεις προς την κατεύθυνση στήριξης των νοικοκυριών.
Η πολιτικής της κυβέρνησης κινείται σε τρεις άξονες σημείωσε ο κ. Οικονόμου.
Πρώτος, είναι η στήριξη των εισοδημάτων όπως αυτή εφαρμόστηκε την περίοδο της πανδημίας.
Δεύτερος, η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού και με αυστηρή εποπτεία για να αντιμετωπιστούν φαινόμενα αισχροκέρδειας και τρίτος άξονας οι στοχευμένες παρεμβάσεις που αφορούν τη μείωση του κόστους για το ηλεκτρικό ρεύμα και την ενέργεια.
«Βούληση της κυβέρνησης είναι να συνεχίσει την πολιτική της για την αύξηση των εισοδημάτων και τη δημιουργία συνθηκών που τονώσουν την ανάπτυξη της οικονομίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Οικονόμου.
Τέλος, σε ότι αφορά τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και τις θεσμικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η κυβέρνηση ο κ. Οικονόμου είπε ότι αυτές οι πρακτικές είναι βαθιά αντικοινωνικές και ότι η κυβέρνηση δεν θα δείξει καμία ανοχή απέναντι στα κυκλώματα
«Τα πλαστά πιστοποιητικά είναι μια ακραία πράξη κατά της κοινωνίας και είναι λυπηρή η στάση που τήρησε στη Βουλή η αντιπολίτευση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης