Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Ο Αποστολάκης αποδέχθηκε την πρόταση και μετά έκανε πίσω – Δεν άντεξε

Οικονόμου: Ο Αποστολάκης αποδέχθηκε την πρόταση και μετά έκανε πίσω – Δεν άντεξε
Δεν ανακοινώνεται κυβέρνηση, αν δεν υπάρχουν σαφή μηνύματα ότι αποδέχονται την πρόταση είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως ο Ευάγγελος Αποστολάκης αποδέχθηκε την πρόταση για την υπουργοποίηση του και μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περί αποστασίας έκανε πίσω, διότι δεν άντεξε, διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Ο κ. Αποστολάκης αποδέχτηκε οριστικά την πρόταση και μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πίσω, γιατί δεν το άντεξε», είπε μιλώντας στο Open ο κ.Οικονόμου, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «η πρόταση τορπιλίστηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση με έναν τρόπο ακραίο».
«Χθες μέχρι την ώρα των ανακοινώσεων για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, η κυβέρνηση είχε τη βεβαιότητα ότι όλα τα πρόσωπα αποδέχονται τον ρόλο που τους είχε προταθεί.
Ας δεχτώ ότι έλεγε άλλα στον Τσίπρα και άλλα στον πρωθυπουργό.
Εμείς δεν είχαμε αυτή την εικόνα.
Δεν ανακοινώνεται κυβέρνηση αν δεν υπάρχουν σαφή μηνύματα ότι αποδέχονται την πρόταση.
Δεν είμαστε ντετέκτιβ να ψάχνουμε αυτά τα πράγματα», υπογράμμισε ο κ.Οικονόμου, τονίζοντας ότι ο κ. Αποστολάκης ήταν κατώτερος των περιστάσεων.
«Έγινε η επικοινωνία, υπήρξε αποδοχή κι έκανε πίσω.
Προτίμησε να πειθαρχήσει στους πρώην φίλους του ή να λυγίσει στο βάρος των προσβολών από το υπηρετήσει έναν κρίσιμο στόχο», τόνισε ο κ.Οικονόμου, ο οποίος παραδέχθηκε πως η Πολιτική Προστασία θέλει αναβάθμιση, ότι η κυβέρνηση θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση και πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.
Μάλιστα σημείωσε πως θα υπάρξει υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης