Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜεΡΑ25: Παράθυρο για απολύσεις με την τροπολογία για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών

ΜεΡΑ25: Παράθυρο για απολύσεις με την τροπολογία για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών
Η κυβέρνηση επιμένει στο δρόμο του διχασμού και του αυταρχισμού υποστηρίζει το ΜεΡΑ25
Σχετικά Άρθρα

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι με την τροπολογία για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών ανοίγει παράθυρο για απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα εξαπολύει το ΜεΡΑ25.
«Η κυβέρνηση με την ψήφιση της ντροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, το green pass κλπ, ανοίγει ένα παράθυρο για απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, μιας και οι εργαζόμενοι υποχρεούνται πλέον να επιδεικνύουν πιστοποιητικά εμβολιασμού στους εργοδότες τους, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό σε περίπτωση άρνησης τους -όπως χαρακτηριστικά και κυνικά έλεγε και ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας για "σπουδαίους λόγους απόλυσης"» αναφέρει το ΜεΡΑ25, το οποίο προσθέτει ότι πέρα από αυτήν την «κερκοπόρτα», δίνεται «πλέον και η δυνατότητα διεύρυνσης των κλάδων που θα υπάγονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με απλή Υπουργική Απόφαση, παρακάμπτοντας δηλαδή τη Βουλή, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που άπτεται άμεσα των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών».
«Η κυβέρνηση επιμένει στον δρόμο του διχασμού, του αυταρχισμού και της επιβολής, με αποτέλεσμα η πραγματική και σπουδαία ανάγκη να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν να πυρπολείται από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που αναζητά εναγωνίως μετάθεση ευθυνών της δικής του αποτυχίας» τονίζει το ΜεΡΑ25.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης