Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης: Αυξήθηκαν κατά 250% τα ενεργά κρούσματα σε μια εβδομάδα

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης: Αυξήθηκαν κατά 250% τα ενεργά κρούσματα σε μια εβδομάδα
Για αύξηση των ενεργών κρουσμάτων κορωνοϊού στον δήμο Θεσσαλονίκης κατά 250% μέσα σε μια εβδομάδα έκανε λόγο ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Για αύξηση των ενεργών κρουσμάτων κορωνοϊού στον δήμο Θεσσαλονίκης κατά 250% μέσα σε μια εβδομάδα έκανε λόγο ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά την ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη.
Ο δήμαρχος σημείωσε ότι «από 113 ενεργά κρούσματα που καταγράφηκαν την προηγούμενη Δευτέρα η σημερινή εικόνα είναι 324» και έκανε λόγο για επανάκαμψη του ιού.
Σχολίασε, άλλωστε, ότι «στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης ο εμβολιασμός πηγαίνει καλά, και αυτή τη στιγμή οι εμβολιασμοί είναι 966.812, και από αυτούς περίπου 530.000 είναι με μία δόση και 450.000 είναι ολοκληρωμένοι».
Απηύθυνε, παράλληλα, έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν, να φορούν μάσκα και να λαμβάνουν προφυλάξεις, ενώ γνωστοποίησε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνονται rapid test, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα στα ΚΑΠΗ Τριανδρίας, Χαριλάου, Τούμπας και ‘Ανω Πόλης, καθώς και στη ΔΕΘ.
Σε άλλο σημείο της ενημέρωσης του συμβουλίου, σημείωσε, ότι «το πόρισμα της ενιαίας αρχής διαφάνειας που ο δήμος κάλεσε για να φωτίσει κάποιες καταγγελίες που έγιναν περί δήθεν παράτυπους εμβολιασμούς αντιδημάρχων αναφέρει πως όλα έγιναν με τον σωστό νόμιμο και απολύτως καθαρό τρόπο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης