Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Να απομακρυνθεί άμεσα ο Χρυσοχοΐδης - Πεδίο πολέμου μαφιόζων η Αθήνα

Τζανακόπουλος: Να απομακρυνθεί άμεσα ο Χρυσοχοΐδης - Πεδίο πολέμου μαφιόζων η Αθήνα
Αντί η κυβέρνηση να αντιμετωπίζει αυτά τα φαινόμενα, προτεραιότητα της είναι η πανεπιστημιακή αστυνομία είπε ο κ.Τζανακόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Να απομακρυνθεί άμεσα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης γιατί είναι αποδεδειγμένα ανίκανος να αντιμετωπίσει τη βία του οργανωμένου εγκλήματος ζήτησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλος.
«Μετά τον «πόλεμο» του οργανωμένου εγκλήματος που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες, μετά τις διαδοχικές δολοφονίες και τα καθημερινά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, μετά τις δηλώσεις ακόμα και της κας. Μπακογιάννη ότι η βαλκανική μαφία έχει μετακομίσει στην Αθήνα, το γεγονός ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης νίπτει τας χείρας του, τον καθιστά ανίκανο και εξαιρετικά ανεπαρκή να αντιμετωπίσει όλη αυτήν την κρίση» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Τζανακόπουλος.
«Έχουμε τουλάχιστον 16 δολοφονίες μαφιόζικου τύπου από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και επί υπουργίας του κ. Χρυσοχοΐδη.
Και αντί η κυβέρνηση να αντιμετωπίζει αυτά τα φαινόμενα, προτεραιότητά της είναι να συστήνει πανεπιστημιακή αστυνομία, να κυνηγάει φοιτητές που διαμαρτύρονται για το νόμο της κυβέρνησης και να δέρνει τον κόσμο στις γειτονιές όπως έκανε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Αυτές οι προτεραιότητες της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι που οδήγησαν στην έξαρση της βίας του οργανωμένου εγκλήματος και τη μετατροπή της Αθήνας σε πεδίο πολέμου μαφιόζων» υποστήριξε ο κ.Τζανακόπουλος, επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν πολλά που συνηγορούν στο ότι η κυβέρνηση είναι σε θέση να γνωρίζει τις υπόγειες διαδρομές της μαφίας αλλά είναι ανίκανη να διαχειριστεί αυτό το φαινόμενο».
«Δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις αν και κατά πόσο η ελληνική μαφία έχει και διασυνδέσεις πολιτικού χαρακτήρα, αλλά πάντοτε το οργανωμένο έγκλημα βρίσκει πατήματα, ειδικά σε εξαιρετικά συντηρητικές κυβερνήσεις», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, ο οποίος αφού κατηγόρησε τον κ. Χρυσοχοΐδη ότι «έχει αφήσει εδώ και 8 μήνες τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά να αλωνίζει στα Βαλκάνια και να δίνει μάλιστα και συνεντεύξεις σαν ελεύθερος πολίτης», δεν μπορεί ούτε αυτόν να συλλάβει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης