Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα Χανιά ο Κ. Μητσοτάκης το Σάββατο 29/5 - Δεν «καίγεται» το Μαξίμου για συνάντηση με Cavusoglu

Στα Χανιά ο Κ. Μητσοτάκης το Σάββατο 29/5 - Δεν «καίγεται» το Μαξίμου για συνάντηση με Cavusoglu
Στα Χανιά ο Κ. Μητσοτάκης το Σάββατο για μνημόσυνο και ΒΟΑΚ
Σχετικά Άρθρα
Στα Χανιά, θα μεταβεί αυτό το Σάββατο, 29 Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για το μνημόσυνο του πατέρα του.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απεβίωσε στις 29 Μαϊου του 2017 και το μνημόσυνο θα τελεστεί στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ Ακρωτηρίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Ωστόσο, θα παραμείνει στα Χανιά καθώς θα μιλήσει σε εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστεί αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια το έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με πόρους και του νέου ΕΣΠΑ, αλλά και του Ταμείου Ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης είναι από τα έργα που έχει σκύψει επάνω του ο Πρωθυπουργός και λόγω εντοπιότητας αλλά διότι πάνω απ’ όλα θα λύσει το πολύ σοβαρό θέμα της διασύνδεσης του νησιού και της μείωσης των αρκετών ατυχημάτων που παρατηρούνται στο νησί.
Στα Χανιά θα είναι και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Καραγιάννης.
Βεβαίως, το πρόγραμμά του Πρωθυπουργού μπορεί να αλλάξει εφόσον κανονιστεί ενδεχόμενο ραντεβού με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Mevlut Cavusoglu.
Βεβαίως, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, επειδή στην Τουρκία ήδη γίνεται λόγος ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα θέσει κατά την επίσκεψη στη χώρα μας, ζήτημα τουρκικής μειονότητας στην Θράκη, το Μαξίμου δεν «καίγεται» για μία τέτοια συνάντηση.

Σωτήρης Πίκουλας
sotirispikoulas@gmail.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης