Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη: Δεν μπορεί να μείνει κλειστή για πάντα η χώρα - Σταδιακά ανοίγματα με αυστηρή επιτήρηση

Πελώνη: Δεν μπορεί να μείνει κλειστή για πάντα η χώρα - Σταδιακά ανοίγματα με αυστηρή επιτήρηση
Εντός της ημέρας ανακοινώσεις για τους εμβολιασμούς στα νησιά εξήγγειλε η κα.Πελώνη
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η χώρα δεν μπορεί να μείνει κλειστή για πάντα διατύπωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, η οποία υποστήριξε πως «πηγαίνουμε σε σταδιακά ανοίγματα με αυστηρή επιτήρηση».
Σε δηλώσεις της στο Θέμα Fm η κα.Πελώνη είπε πως «είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν πισωγυρίσματα», αν και όπως είπε, «δεν πρέπει να εφησυχάζουμε και να χαλαρώνουμε».
Αναφερόμενη στους εμβολιασμούς, η κυβερνητική εκπρόσωπος επεσήμανε ότι επιταχύνονται, ότι γίνονται περί τους 100.000 εμβολιασμούς τη μέρα, ότι τον Ιούνιο θα ανοίξουν και οι άλλες ηλικιακές ομάδες, ενώ προανήγγειλε ότι σήμερα θα γίνουν ειδικές ανακοινώσεις που αφορούν τους εμβολιασμούς στα νησιά.
«Όσο προχωρά ο εμβολιασμός, τόσο μεγαλύτερη ελευθερία θα ανακτούμε και αφήνουμε πίσω μας αυτή την περιπέτεια.
Θα πρέπει ωστόσο να προσέχουμε, να μην εφησυχάζουμε, εμβολιασμένοι και μη» τόνισε η κα.Πελώνη, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα βρίσκεται στην 10η θέση στην ΕΕ όσων έχουν πλήρως εμβολιαστεί.
Σχετικά με τη συζήτηση που έχει ανοίξει για τα προνόμια στους εμβολιασμένους, τόνισε ότι «είναι μια συζήτηση που έχει ανοίξει σε ιατρικό επίπεδο, τόσο από αμερικανικούς όσο και από ευρωπαϊκούς οργανισμούς και η οποία αναπόφευκτα έρχεται» αν και επανέλαβε ότι «κανονιστικά η συζήτηση αυτή δεν μπορεί να ανοίξει αν δεν δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες να εμβολιαστούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης