Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη: Δεν μιλάμε για χαλάρωση μέτρων – Δεν είναι στιγμή για άνοιγμα, λάθος ορολογία

Πελώνη: Δεν μιλάμε για χαλάρωση μέτρων – Δεν είναι στιγμή για άνοιγμα, λάθος ορολογία
Πρέπει να είμαστε ανοικτοί στο να υπάρξουν προσαρμογές υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως κανείς δεν μιλά για χαλάρωση των μέτρων και ότι δεν είναι στιγμή για άνοιγμα διατύπωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
«Δεν μιλάμε για χαλάρωση των μέτρων.
Δεν είναι η στιγμή για άνοιγμα, είναι η λάθος ορολογία.
Βασικό ζητούμενο είναι η καλύτερη εφαρμογή των μέτρων που θα πρέπει να λαμβάνει υπόψιν την ψυχολογική κόπωση της κοινωνίας.
Άρα, μιλάμε για στοχευμένες παρεμβάσεις ώστε να διευκολυνθεί η εφαρμογή και η τήρηση των μέτρων» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm η κα.Πελώνη
«Πρέπει να είμαστε ανοικτοί στο να υπάρξουν προσαρμογές και να διορθωθούν επιμέρους μέτρα που ενδεχομένως να μη λειτούργησαν» τόνισε η κα.Πελώνη, η οποία ανέφερε ως παράδειγμα την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 19.00, η οποία, όπως είπε, «δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, δημιούργησε μεγαλύτερη συμφόρηση και κόπωση στους πολίτες».
Αναφερόμενη στον εμβολιασμό, η κα.Πελώνη τόνισε ότι το αποτύπωμα του εμβολιασμού φαίνεται ήδη, καθώς μειώνονται οι νοσήσεις στους πολίτες 80 ετών και άνω.
«Δικαιώθηκε η απόφαση της κυβέρνησης να μην ανασταλούν οι εμβολιασμοί με Astra Zeneca με την χθεσινή απόφαση του ΕΜΑ που επανέλαβε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό», είπε η κα.Πελώνη, υποστηρίζοντας ότι σήμερα έχει ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για τους ευπαθείς αυξημένου κινδύνου και όπως, είπε, «έχουν φύγει τα πρώτα sms».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης