Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για ειδική άδεια: Αν δημοσίευα πλαστό έγγραφο, θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας

Γεωργιάδης για ειδική άδεια: Αν δημοσίευα πλαστό έγγραφο, θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας
Ο υπουργός δήλωσε πως θα έπρεπε να παραιτηθεί, όχι μόλο λόγω πλαστογραφίας αλλά και ανοησίας, καθώς έδωσε ο ίδιος το έγγραφο στη δημοσιότητα
Σχετικά Άρθρα

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης επανέρχεται στο ζήτημα της βάπτισης που έλαβε χώρα εν μέσω lockdown με νέες του δηλώσεις μετά και την κόντρα που ξέσπασε στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Τσίπρας επανέφερε το ζήτημα της ειδικής άδειας που πήραν οι γονείς παιδιού, αφήνοντας σαφείς αιχμές εις βάρος του.
«Τι πάθατε; Ήρθε ο νονός;
Πάντα άξιος, κύριε Γεωργιάδη, ελπίζω να δώσετε απαντήσεις όμως, γιατί ετέθησαν κρίσιμα ερωτήματα» είπε ο κ. Τσίπρας όταν μπήκε στην αίθουσα ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας:
«Νομίζετε ότι η Βουλή είναι τα τηλεπαράθυρα χαμηλού επιπέδου που επιλέγετε κάθε βράδυ να κονταροχτυπιέστε με τον εαυτό σας, δεν θα σας κάνουμε τη χάρη.
Θα δώσετε απαντήσεις, όπως οφείλετε, στον ελληνικό λαό».
Τέλος, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον υπουργό πως θα πρέπει να «αποδείξετε ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα που εσείς νομοθετήσατε».

Η νέα απάντηση Γεωργιάδη

Απαντώντας, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στην κατηγορία του Αλέξη Τσίπρα ότι πιθανόν πλαστογράφησε την έγγραφη άδεια ο υπουργός δήλωσε πως θα έπρεπε να παραιτηθεί, όχι μόλο λόγω πλαστογραφίας αλλά και ανοησίας, καθώς έδωσε ο ίδιος το έγγραφο στη δημοσιότητα.
Σημειώνεται πως ο υπουργός Ανάπτυξης, με ανάρτησή του στο Twitter, είχε ανακοινώσει πως συμμετείχε στη βάπτιση για την οποία η οικογένεια είχε λάβει ειδική άδεια από την Πολιτική Προστασία. Ο ίδιος έκανε λόγο για άδεια για «ειδικούς λόγους», ωστόσο δεν ξεκαθάρισε ποιοι ήταν αυτοί οι λόγοι, σημειώνοντας πως είναι ζήτημα της οικογένειας.
Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε, παράλληλα, τον κ. Τσίπρα καθώς επέλεξε να μιλήσει για αυτό το θέμα και όχι τη συμφωνία με την «Ελληνικός Χρυσός», κρίνοντας πως το γεγονός αυτό αποτελεί πολιτική ήττα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης