Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σάλος από τις δηλώσεις Κυρανάκη - Αποκάλυψε τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από την ΔΙΑΣ

Σάλος από τις δηλώσεις Κυρανάκη - Αποκάλυψε τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από την ΔΙΑΣ
Παρακάμπτοντας τους αυστηρούς περιορισμούς της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κοινοποίησε τα στοιχεία ενός ανθρώπου που έχει συλληφθεί και για τον οποίον δεν υπάρχουν ακόμα κατηγορίες
Σχετικά Άρθρα

Σάλος έχει ξεσπάσει με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης καθώς ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης έδωσε στον αέρα τα πλήρη στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε άγρια χθες (7/3) μετά από διαπληκτισμό με αστυνομικούς.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αλλά και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη μίλησαν στο OPEN TV και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για τα εν λόγω γεγονότα και τον ξυλοδαρμό πολιτών.
Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του παρουσιαστή να εμποδίσει τον βουλευτή του κυβερνόντος κόμματος να πει τα στοιχεία του νεαρού, ο Κυρανάκης προχώρησε στη δημοσιοποίηση τους.

Παρακάμπτοντας τους αυστηρούς περιορισμούς της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κοινοποίησε έτσι τα στοιχεία ενός ανθρώπου που έχει συλληφθεί και για τον οποίον δεν υπάρχουν ακόμα κατηγορίες.

Ο διάλογος

«Η ενημέρωση που έχουμε για τον συγκεκριμένο είναι ότι λέγεται [….]» είπε ο κ. Κυρανάκης με τον δημοσιογράφο να τον διακόπτει λέγοντας: «Μη λέτε το όνομά του».

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε, σημειώνοντας «ανήκει στην Ταξική Αντεπίθεση και συμμετείχε στην επίθεση που έγινε στο υπουργείο Υγείας προ ημερών για τον Κουφοντίνα, τον τρομοκράτη δολοφόνο».

«Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που κάνατε» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Κυρανάκη να λέει ταυτόχρονα «Και συνεχίζω…».

Ακολουθεί ο διάλογος:

Άκης Παυλόπουλος: Θα με ακούσετε παρακαλώ;

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Θα με αφήσετε να το πω όλο.

Άκης Παυλόπουλος: Θα με αφήσετε να κάνω την επισήμανση που θέλω.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Δεν θα με διακόψετε. Δεν γίνεται.

Άκης Παυλόπουλος: Κύριε Κυρανάκη θα γίνει. Πριν γίνει αυτό που θέλετε εσείς θα σας πω ότι δεν συμφωνώ ότι δίνετε τα στοιχεία του πολίτη στον αέρα.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Έχετε μια ολόκληρη εκπομπή τεσσάρων ωρών να πείτε την άποψη σας, σε τρία λεπτά θέλω να πω τη δική μου, μπορώ;

Μεταξύ άλλων ανέφερε επίσης πως ο νεαρός «προσπάθησε να αποσπάσει επιχειρησιακό όπλο της αστυνομίας πριν το γεγονός που καταγράφηκε στις κάμερες», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τον ξυλοδαρμό στη Νέα Σμύρνη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης