Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη: Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση

Πελώνη: Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση
Η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή
Σχετικά Άρθρα
Τις δηλώσεις του Θεοδωρή Δρίτσα για τη 17Ν διατηρεί στο τραπέζι η κυβέρνηση.

«Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, να βρει μια λέξη να πει από το βήμα της Βουλής για τις απαράδεκτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και προσβλητικές στη μνήμη των θυμάτων, δηλώσεις του κ. Δρίτσα.
Δεν βρήκε ούτε μισή» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελεία Πελώνη, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα και συνέχισε «αντ' αυτού, επέλεξε να στοχοποιήσει τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής -“αυτή την κυρία”, όπως ανέφερε απαξιωτικά για μια γυναίκα- Σοφία Νικολάου, η οποία εφαρμόζει το νόμο.
Όλοι καταλαβαίνουν το νόημα της σιωπής του.
Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση».
Η κ. Πελώνη κατέληξε λέγοντας «επιμένοντας στο ψευδές αφήγημά του για την πανδημία που κλείνει πεισματικά τα μάτια απέναντι στις εξελίξεις στον υπόλοιπο κόσμο, ο κ. Τσίπρας τώρα ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του στους εμβολιασμούς.
Επιχειρεί να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που θα χτίσει το τείχος της ανοσίας στο δρόμο προς την ελευθερία.
Τον ενοχλεί, άραγε, στ’ αλήθεια, η επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας, ή είναι απλά η αντιπολίτευση του απελπισμένου;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης