Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Ελέγχετε όλα τα ΜΜΕ, που είναι το επιτελικό κράτος;

Βελόπουλος: Ελέγχετε όλα τα ΜΜΕ, που είναι το επιτελικό κράτος;
Η Μενδώνη πρέπει να παραιτηθεί τόνισε ο Κ. Βελόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Το θέμα της πολυφωνίας και της ίσης μεταχείρισης των κομμάτων από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς έθεσε, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου, ενώ ζήτησε την ενίσχυση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης
«Ελέγχετε όλα τα ΜΜΕ, παρ' ότι το Σύνταγμα ορίζει κανόνες για την εκπροσώπηση των κομμάτων στην τηλεόραση. Τους τελευταίους μήνες λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω εδώ στα χέρια μου, η εκπροσώπηση της ΝΔ στα κανάλια έφθασε στο 62,4%, του ΣΥΡΙΖΑ 18,9%, του ΚΙΝΑΛ 8,6%, του ΚΚΕ 1,7%, της Ελληνικής Λύσης 0,7% και του ΜΕΡΑ25 1,4%. Δηλαδή μιλάμε για καθεστώς Μαδούρο, Νότιας Κορέας».
«Πού είναι το επιτελικό κράτος όταν δεν μπορείτε να βρείτε ανθρώπους να τοποθετήσετε στο ΕΣΡ; Είναι Δημοκρατία αυτό;» διερωτήθηκε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε:
«Αυτό λέγεται φίμωση και αφωνία της αντιπολιτεύσεως».

Κατώτερο των περιστάσεων το πολιτικό σύστημα

Το πολιτικό σύστημα είναι κατώτερο των περιστάσεων είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι κατά τις τοποθετήσεις τους, «έκαναν λαϊκίστικη αντιπαράθεση».
«Δεν μιλήσατε καθόλου για τα αίτια του προβλήματος. Κάνατε σχολιασμό του αποτελέσματος». ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ χρησιμοποιήσατε φωτογραφίες κομμένες και ραμμένες όπως θέλατε εσείς, μόνο και μόνο για να αλληλοκατηγορηθείτε για εμπλοκή ή αυτουργία σε περιπτώσεις παιδοβιασμών. Γιατί οι αλληλοκατηγορίες αυτό υπονοούν. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί φωτογραφία του πρωθυπουργού και αναφέρει ότι είναι φίλος των βιαστών και μετά η ΝΔ βγάζει μια φωτογραφία του Τσίπρα (προϊόν μοντάζ) για να πει ότι είναι φίλος με τον Λιγνάδη, πραγματικά αναρωτιέμαι τι πολιτική είναι αυτή;», είπε και τόνισε.
«Αυτά πρέπει να τα καταδικάσουμε, αλλιώς θα πάρουμε ό,τι πιο βρώμικο έχει ο καθένας στη φαρέτρα του και θα πολεμάμε ο ένας τον άλλον, ενώ οι Τούρκοι θα αλωνίζουν στο Αιγαίο».
Συνεχίζοντας, ο κ. Βελόπουλος άσκησε κριτική στην υπουργό Πολιτισμού.

Η Μενδώνη πρέπει να παραιτηθεί

«Εμείς πιστεύουμε ότι η κ. Μενδώνη πρέπει να παραιτηθεί. Και εσείς βγήκατε και μας είπατε ότι υπάρχουν άνθρωποι που την υποστηρίζουν. Και μεταξύ αυτών που την υποστηρίζουν είναι και η κ. Σώτη Τριανταφύλλου, που είχε ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών», είπε και συνέχισε:
«Είπατε ότι η κ. Μενδώνη βοήθησε τους υπουργούς της κυβέρνησης να απεμπλακούν έργα που αφορούσαν τα υπουργεία τους. Να σας πω λοιπόν εγώ τι έκανε η κ. Μενδώνη και ως γγ του υπουργείου αλλά και ως υπουργός σήμερα. Το 1997 σταμάτησε τις ανασκαφές στα Στάγειρα, το 2002 μπάζωσε τον τάφο της Αρχαίας Πελάνας στη Λακωνία και μάλιστα με εντολή της έριξαν χαλίκι, το οποίο κάνει ζημιά στο ταφικό μνημείο. Το 2011 μπάζωσε το βωμό των 12 θεών, το 2013 μπάζωσε το ναό του Θρώνακος Απόλλωνα, το 2020 μετέφερε τις αρχαιότητες από τον σταθμό Βενιζέλου. Την ίδια χρονιά τσιμέντωσε την Ακρόπολη, η οποία μετά από 25 μέρες πλημμύρισε. Και λέγατε ότι την τσιμέντωσε για να μπορούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν πρόσβαση στο μνημείο. Ναι, να έχουν πρόσβαση αλλά όχι να τσιμεντωθεί το μνημείο! Ούτε οι Τούρκοι δεν έκαναν τέτοια πράγματα! Η κ. Μενδώνη δάνειζε αρχαιότητες επί σειρά δεκαετιών. Δεν μπορεί λοιπόν σήμερα να μας λέτε ότι τα έκανε όλα καλά».
Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αναφέρθηκε στο ισχύον νομοθετικό πλαίσιο το οποίο διέπει τέτοιου είδους υποθέσεις και καταλόγισε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εσφαλμένες επιλογές.
«Κάνετε λάθη. Ψηφίσατε τη νομοθεσία που προβλέπει ότι ένα παιδί στα 15 χρόνια του μπορεί να κάνει αλλαγή φύλου. Στα 17 του ψηφίζει, στα 18 οδηγεί μοτοσυκλέτα και στα 21 πάει στο καζίνο. Αλλά στα 15 κάνει αλλαγή φύλου! Τι νομικό πλαίσιο είναι αυτό; Όταν μάλιστα υπάρχουν μελέτες που λένε ότι δεν γίνεται ένα παιδί στα 15 να αλλάζει φύλο. Και όμως εσείς το ψηφίσατε. Είστε πατέρας. Και θα ήθελα να μου πείτε ποια ποινή θεωρείτε ότι αρμόζει σε έναν παιδοβιαστή. Έχετε ένα κόμμα των αρχών και των παραδόσεων και αναρωτιέμαι τι δουλειά έχετε στα gay pride, όπου όλοι έχουμε δει δεκάχρονα παιδιά να κυκλοφορούν. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν μας απασχολεί, αλλά αν αυτό που κάνει εμπλέκει δεκαπεντάχρονα παιδιά μας απασχολεί. Και ως ορθόδοξος μπορεί να διαφωνώ με την επιλογή κάποιου, αλλά δεν θα του επιβάλω την δική μου. Εσείς γιατί μας επιβάλλετε με το ζόρι το διαφορετικό; Ποιος δίνει χρήματα στα gay pride; Ο δήμος, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος και ζήτησε αυστηροποίηση των ποινών.
«Πρότασή μας είναι να καταπολεμηθεί το αίτιο. Στόχος είναι η αποτροπή των παιδοβιαστών και αυτό μπορεί να γίνει αν δεν βγαίνουν από τη φυλακή σε τέσσερα χρόνια. Ο 62χρονος που βίαζε το παιδάκι επί τέσσερα χρόνια δεν θα τιμωρηθεί με βάση τα ισόβια δεσμά. Γιατί να γίνει αυτό; Αν κυβερνήσει η Ελληνική Λύση θα σταματήσουμε αυτές τις ελαφρότητες, τύπου gay pride και έμφυλες ταυτότητες. Και το κυριότερο: χημικός ευνουχισμός στους παιδοβιαστές, που καταστρέφουν αθώες ψυχές. Γίνεται αυτό, είναι εμβόλιο, γίνεται στην Πολωνία, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ισπανία», κατέληξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης