Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Είπε μια κουβέντα παραπάνω η Μενδώνη – Τον χειρότερο εαυτό του ξεπέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης: Είπε μια κουβέντα παραπάνω η Μενδώνη – Τον χειρότερο εαυτό του ξεπέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ
Δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα με τον Δ. Λιγνάδη όταν επιλέχθηκε καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο είπε ο κ.Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ξεπέρασε τον χειρότερο του εαυτό με τη στάση του για την υπόθεση του Δ. Λιγνάδη εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπεραμύνθηκε των δηλώσεων της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, αν και παραδέχθηκε πως είπε μια κουβέντα παραπάνω.
«Ο ΣΥΡIΖΑ ξεπέρασε τον χειρότερό του εαυτό.
Είναι κρίμα συνετοί άνθρωποι να πέφτουν θύματα οργανωμένης εκστρατείας λάσπης και προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης και κατά της υπουργού Πολιτισμού» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι αφορμή για την επίθεση της αντιπολίτευσης στάθηκε μια «λανθασμένη» συνέντευξη τύπου, στην οποία, όπως υπογράμμισε, «η κα. Μενδώνη δεν έπρεπε να πει ούτε ότι εξαπατήθηκε ούτε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, καθώς αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη».

Στήριξη στη Μενδώνη

«Η υπ.Πολιτισμού ευρισκόμενη σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση είπε μία κουβέντα παραπάνω» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, αναφέροντας πως αν πρέπει να φεύγει ένας υπουργός που θα πει μια κουβέντα παραπάνω, ο πρώτος που θα έπρεπε να είχε φύγει, είναι ο ίδιος.
Σχετικά με την επιλογή Λιγνάδη για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε ότι θεωρείτο από τους κορυφαίους στην Ελλάδα και την ώρα που επελέγη δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα, ενώ σημείωσε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ επί πέντε χρόνια είχε τοποθετήσει με απευθείας ανάθεση καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό.
Επιπλέον, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι η υπουργός Πολιτισμού δεν μπορούσε να χειραγωγηθεί και ότι είχε το σθένος να πάρει δύσκολες και κρίσιμες αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει τις μεγάλες επενδύσεις.
«Αυτό προκάλεσε μίσος στο κατεστημένο που νόμιζε πως μέσα από τα αρχαία θα μπορούσε να πολεμήσει τον καπιταλισμό» ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης