Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κουστωδία Μητσοτάκη καταστρατήγησε τα μέτρα ασφαλείας στην Ικαρία

ΣΥΡΙΖΑ: Η κουστωδία Μητσοτάκη καταστρατήγησε τα μέτρα ασφαλείας στην Ικαρία
«Η κακογουστιά αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας όταν έρχεται μια πολυμελής κουστωδία από την Αθήνα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία
Σχετικά Άρθρα

Δριμεία κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία.
«Η κακογουστιά αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας όταν έρχεται μια πολυμελής κουστωδία από την Αθήνα, μια κόκκινη από κορωνοϊό περιοχή, σε ένα παρθένο από κορωνοϊό νησί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ικαρίας.
Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε «ένα νησί ελεύθερο από κορωνοϊό, για να επιθεωρήσει τα εμβολιαστικά κέντρα στο νοσοκομείο του Αγίου Κηρύκου και στο κέντρο Υγείας Ευδήλου», προσθέτοντας ότι χαιρετίζει «τις συλλογικότητες που αποδοκίμασαν αυτή την κακόγουστη παράσταση που σκοπό είχε να εξασφαλιστούν μερικά λεπτά θετικής δημοσιότητας για τον κύριο Μητσοτάκη».

«Συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων»

Σχολιάζει, δε, πως «τραγικός επίλογος της επίσκεψης» ήταν «ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή». «Ευχόμαστε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ικαρίας, «αυτές οι εγκληματικές προχειρότητες να μην έχουν επιπτώσεις στην υγεία των Ικαριωτών» και προσθέτει ότι «τέτοιες συμπεριφορές εκτός του ότι είναι επικίνδυνες, συνιστούν προσβολή προς τους Ικαριώτες που πληρώνουν βαρύτατο τίμημα από τα αδίκως οριζόντια απαγορευτικά μέτρα».
Σημειώνουν στην ανακοίνωση πως αυτό που χρειάζεται το νησί στη δύσκολη αυτή περίοδο «είναι ο στοχευμένος επιδημιολογικός έλεγχος στις εισόδους του νησιού, τα δύο λιμάνια και το αεροδρόμιο και ενδεχομένως, χαλάρωση των ανώφελων και καταστροφικών οριζόντιων μέτρων».
Σημειώνει ότι «πολύ περισσότερο δεν χρειάζονται "καταδρομικές αποβάσεις" και επιδείξεις καταστρατήγησης των μέτρων προστασίας, που προκαλούν τους πολίτες οι οποίοι υπομένουν την βάσανο της καραντίνας με εξαιρετικά βαρύ τίμημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης