Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Ολομέλεια η ψήφιση του ν/σ για τα Rafale – Ξεκαθαρίζουν τη στάση τους ΣΥΡΙΖΑ, ΜεΡΑ25

Στην Ολομέλεια η ψήφιση του ν/σ για τα Rafale – Ξεκαθαρίζουν τη στάση τους ΣΥΡΙΖΑ, ΜεΡΑ25
Υπέρ θα ψηφίσουν ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής και Ελληνική Λύση – Κατά το ΚΚΕ
Σχετικά Άρθρα

Στην Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να αρχίσει τις 11:00 σήμερα Πέμπτη 14/1 το πρωί η συζήτηση και η ψήφιση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τις συμβάσεις απόκτησης των 18 γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale.
Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε κατά τη συζήτηση επί των άρθρων και της δεύτερης ανάγνωσή του στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.
Υπερ του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση, κατά τάχθηκε το ΚΚΕ ενώ επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25.
Στην τοποθέτηση του ο υπ.Εθνικής Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλος έκανε λόγο για εμβληματικό εγχείρημα απότομης και δραματικής ενίσχυσης των δυνατοτήτων της πολεμικής αεροπορίας, αναφέροντας πως είχε πολύ καιρό να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.
Από την πλευρά του ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Τσίπρας και αφού ανέφερε ότι από την αρχή δεν τηρήσαμε αρνητική στάση, είπε πως «η σύμβαση είναι εξαιρετικά προβληματική» ενώ επιφυλάξεις σε κάποια επιμέρους ζητήματα διατύπωσε και το Κίνημα Αλλαγής, αν και σύμφωνα με τον εισηγητή του, Β. Κεγκέρογλου θα ψηφίσει υπέρ του νομοσχεδίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης