Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ 25: Στεκόμαστε απέναντι στις πρακτικές Γεωργιάδη

tags :
ΜέΡΑ 25: Στεκόμαστε απέναντι στις πρακτικές Γεωργιάδη
Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 επισήμανε πως για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η προστασία της πρώτης κατοικίας ζημιώνει την οικονομία
Επίθεση κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε με σημερινή του δήλωσή ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού για την πρώτη κατοικία.
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 δήλωσε: «Για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι ζημιογόνα για την οικονομία.
Αυτές οι πολιτικές θέσεις και πρακτικές, που εκπορεύονται από την τρόικα και με μεγάλο ζήλο υλοποιούνται από κυνικούς υπουργούς -εντολοδόχους σαν τον κ. Γεωργιάδη, χωρίς καμία αιδώ και καμία πρόνοια για τις χιλιάδες οικογένειες που θα χάσουν τα σπίτια και τα μαγαζιά τους, θα μας βρουν με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα, απέναντι».
Είναι προφανές, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, ότι «στον κόσμο του κ. Γεωργιάδη, οι άνθρωποι υπάρχουν για να υπηρετούν την οικονομία και όχι το αντίστροφο.
Για εμάς, που δεν ασπαζόμαστε την ίδια κοσμοθεωρία υπάρχει λύση και σύντομα η κυβέρνηση θα κληθεί να πάρει θέση: ή θα είναι η κυβέρνηση των Ελλήνων και θα προσυπογράψει μια μόνιμη λύση για τα "κόκκινα" δάνεια ή θα είναι ο εισπράκτορας των κερδοσκόπων που θα επιβλέπει το ξεσπίτωμα των πολιτών».
Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της προσεχούς Τετάρτης (5/2) ο Γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναφερθεί στο πρόβλημα των «κόκκινων» δανείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης