Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεν παραιτείται από ευρωβουλευτής ο Ανδρουλάκης - Υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές, σε μη εκλόγιμη θέση

Δεν παραιτείται από ευρωβουλευτής ο Ανδρουλάκης - Υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές, σε μη εκλόγιμη θέση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξετάζει να δώσει τον αγώνα στις 7 Ιουλίου μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, ενδεχομένως και σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας
Την πρόθεσή του να παραμείνει ευρωβουλευτής γνωστοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του εν όψει των εθνικών εκλογών.
Σε συνέντευξή του στον ρ/σ ΣΚΑΪ, εξήγησε ότι δεν έχει καμιά πρόθεση να εγκαταλείψει την Ευρωβουλή προσβάλλοντας τους 170.000 πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους.
Εκείνο το οποίο εξετάζει είναι να δώσει τον αγώνα στις 7 Ιουλίου μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, ενδεχομένως και σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
«Όλα ξεκίνησαν από μια απλή δήλωση μου χτες σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό ότι η παράταξη μας καλείται να δώσει μία δύσκολη μάχη, τη μάχη των εθνικών εκλογών και ότι εγώ στρατεύομαι σε αυτή την προσπάθεια.
Αν κάποιους τους ενοχλεί αυτό, σε άλλους στέλνει ένα μήνυμα», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.
«Θα το συζητήσουμε με την κυρία Γεννηματά για να βρούμε τον τρόπο να είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα το συναποφασίσουμε» δήλωσε,  προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
«Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών να είναι καλύτερο από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για το Κίνημα Αλλαγής.
Όσο πιο ισχυρή είναι η παράταξή μας, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες για περιπέτειες στη χώρα», συμπλήρωσε, ενώ απαντώντας στο αν η πρόθεσή του να είναι παρών την επόμενη των εκλογών απάντησε: «Ποτέ δεν κινήθηκα βάσει προσωπικής στρατηγικής.
Είμαι σταθερός και αγωνίστηκα τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή της μάχης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης