Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος: Αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ, δεν θα υπήρχε ούτε κυβέρνηση ούτε θετικά μέτρα

Π. Καμμένος: Αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ, δεν θα υπήρχε ούτε κυβέρνηση ούτε θετικά μέτρα
Δύο οι διαφορές μου με τον Τσίπρα, η Συμφωνία των Πρεσπών και ότι δέχθηκε τους αποστάτες των ΑΝΕΛ είπε ο κ.Καμμένος
Την θέση ότι αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ, δεν θα υπήρχε ούτε κυβέρνηση ούτε θετικά μέτρα διατύπωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Καμμένος τόνισε ότι τα θετικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας, είναι μια «ανάσα» για την κοινωνία, αλλά χρειάζονται και άλλες παρεμβάσεις.
«Αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ, δεν θα υπήρχε ούτε κυβέρνηση και κατά συνέπεια ούτε θετικά μέτρα» υποστήριξε ο κ.Καμμένος, ο οποίος έβαλε εκ νέου κατά της Έλενας Κουντουρά και του Β. Κόκκαλη, αναφέροντας πως θα έπρεπε να είχαν παραδώσει τις έδρες τους.
«Οι διαφορές μου με τον κ. Τσίπρα είναι ουσιαστικά δύο.
Αφενός η στάση του στη Συμφωνία των Πρεσπών και αφετέρου ότι δέχθηκε στην Κυβέρνηση του, τους αποστάτες από τους ΑΝΕΛ» είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, υπογράμμισε ότι εξαπατήθηκε από τον κ. Κοτζιά και χαρακτήρισε τη στάση του ανέντιμη.
Ερωτηθείς για τις Ευρωεκλόγες, ο κ.Καμμένος έστρεψε τα «πυρά» του κατά του κ. Μητσοτάκη, λέγοντας «ότι χαρίζει τις εκλογές  στον ΣΥΡΙΖΑ» και χαρακτήρισε αυτό που συμβαίνει στη ΝΔ, ως «ιταλική κωμωδία».
Αναφέρθηκε δε στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη περί του ψυκτικού από το Περιστέρι, υποστηρίζοντας ότι είναι προσβλητικές για τα παιδιά από τις δυτικές συνοικίες.
Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που θέλουν τους ΑΝΕΛ να κινούνται σε πολύ χαμηλά ποσοστά, ο κ.Καμμένος είπε ότι όλα αυτά τα χρόνια οι δημοσκοπήσεις έφερναν πάντα τους ΑΝΕΛ, εκτός Βουλής, αλλά το κόμμα του πάντα ανέτρεπε τα προγνωστικά ενώ ερωτηθείς για τη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, εκτίμησε πως ο Τσίπρας «πληρώνει» - και ειδικά στη βόρεια Ελλάδα – το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν και δεν το εισπράττει ο Μητσοτάκης.
Σε ερώτηση σχετικά με τον ποιον θα μπορούσε να συνεργαστεί μετεκλογικά ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι με τη ΝΔ «των υβριστών του Καραμανλή» δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί, αναφέροντας πως είναι πολύ λιγότερα αυτά που τον χωρίζουν με τον κ. Τσίπρα είναι πολύ λιγότερα.
Ωστόσο, διευκρίνισε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα έπαιρνε μέρος σε μια κυβέρνηση που θα είχε στη σύνθεση της τους «αποστάτες των ΑΝΕΛ».
Όσον αφορά τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, ο κ.Καμμένος εκτίμησε ότι θα έχουμε κλιμάκωση ως τις 23 Ιουνίου, όταν και θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές στον δήμο Κωνσταντινούπολης, καθώς όπως είπε ο Erdogan θα χρησιμοποιήσει το «χαρτί» της έντασης με την Ελλάδα για προεκλογικούς λόγους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης