Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Το ΔΝΤ δεν τολμά να εκστομίσει αυτά που έχει εκστομίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σβίγκου: Το ΔΝΤ δεν τολμά να εκστομίσει αυτά που έχει εκστομίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
«Η ΝΔ θέλει να επιστρέψει η χώρα στον 17ο αιώνα και στον 18ο αιώνα όταν μιλάει για 7ήμερη εργασία» υποστήριξε η Ράνια Σβίγκου
«Η ΝΔ δεν θέλει απλώς να επιστρέψει η χώρα στα χρόνια των μνημονίων και του ΔΝΤ.
Θέλει να επιστρέψει η χώρα στον 17ο και στον 18ο αιώνα όταν μιλάει για επταήμερη εργασία.
Θέλει να κάνει όλα όσα δεν κατάφεραν τα μνημόνια να κάνουν στη χώρα και στους εργαζόμενούς της», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο ραδιόφωνο «105,5 στο Κόκκινο» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.
Η κ. Σβίγκου τόνισε επίσης πως η ΝΔ «έχει πάει ένα βήμα παραπέρα όλες τις προθέσεις και του ελληνικού κεφαλαίου και των δανειστών, όταν βλέπουμε το ΔΝΤ να μην τολμά να εκστομίσει αυτά που έχει εκστομίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό που τον βλέπουμε να κάνει είναι να κλείνει το μάτι στον ΣΕΒ, να κλείνει το μάτι στην ολιγαρχία, ότι, αν αυτός έρθει στην εξουσία, θα ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες τους.
Και βέβαια αυτό τρομάζει τους Έλληνες πολίτες, γιατί η Ελλάδα δεν βγήκε από τα μνημόνια για να μπει σε ένα πολύ χειρότερο μνημονιακό πρόγραμμα διά χειρός Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια για να σταθεί στα πόδια της, για να μπορέσουν να αποκατασταθούν αδικίες, να επουλωθούν οι πληγές τους παρελθόντος και δεν πρόκειται να επιστρέψουμε πίσω σε όσα χρεοκόπησαν τη χώρα και χρεοκόπησαν την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικονομία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης