Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης: Με διψήφιο ποσοστό στο Κίνημα Αλλαγής όλα αλλάζουν - Την επόμενη μέρα όλα διαφορετικά για τη χώρα

Καμίνης: Με διψήφιο ποσοστό στο Κίνημα Αλλαγής όλα αλλάζουν - Την επόμενη μέρα όλα διαφορετικά για τη χώρα
«Tο προοδευτικό μέτωπο είναι άλλη μία σημαία ευκαιρίας του κ. Τσίπρα για να παραμείνει στην εξουσία», τονίζει ο Γ. Καμίνης
Στο εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 26 Μαΐου «η πραγματική έκπληξη δεν θα είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, η πραγματική έκπληξη θα είναι η επιστροφή της παράταξής μας με διψήφιο ποσοστό», δηλώνει ο Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Καμίνης σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπογραμμίζει ότι «την επόμενη μέρα όλα θα είναι διαφορετικά για τη χώρα.
Με διψήφιο ποσοστό στο Κίνημα Αλλαγής, όλα αλλάζουν» και σημειώνει πως βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ να καταποντίζεται σε κάθε χώρο εργασίας που γίνονται εκλογές.
Συμπληρώνει  ότι «το προοδευτικό μέτωπο είναι άλλη μία σημαία ευκαιρίας του κ. Τσίπρα για να παραμείνει στην εξουσία»,  ενώ για τον Π. Πολάκη αναφέρει  ότι δεν έχει καμία σχέση με το ήθος και τους αγώνες της Αριστεράς.
Ακόμη, ο κ. Καμίνης επικρίνει τη ΝΔ επισημαίνοντας ότι είναι λάθος να επιδιώκει οι Ευρωεκλογές να έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος.
Όπως σημειώνει «για τον ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσουμε εντός πολύ λίγων μηνών και σίγουρα το αργότερο έως τον Οκτώβριο.
Στις Ευρωεκλογές αποφασίζουμε για τη θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση», ενώ το δίλημμα είναι «αν θέλουμε Ευρώπη ή όχι, και βεβαίως ποια Ευρώπη θέλουμε».
«Ακραίες λαϊκίστικες δυνάμεις θέτουν επιτακτικά την επιστροφή στις εθνικές πολιτικές και ουσιαστικά την κατάργηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά, έτσι όπως εκφράζεται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ουσιαστικά θεωρεί ότι δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα στο υπάρχον status quo και πως ο μόνος κίνδυνος είναι οι "λαϊκιστές"», όπως αναφέρει.
Επιπλέον, ο ίδιος θεωρεί την εκλογική επιτυχία των Σοσιαλιστών του P. Sanchez στην Ισπανία σημαντική εξέλιξη για την ενίσχυση της προοδευτικής πορείας της Ε.Ε, ενώ κατακρίνει το ΣΥΡΙΖΑ για τη θετική του αντίδραση για τα αποτελέσματα των ισπανικών εκλογών.
Όπως αναφέρει «τέσσερα χρόνια κυβερνητικοί εταίροι και σύμμαχοι με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, για την εκλογική τους διάσωση, λίγο πριν από τις εκλογές, θυμήθηκαν την Κεντροαριστερά που καθύβριζαν, ρίχνοντας "γέφυρες" που κατέρρευσαν προτού καλά - καλά στηθούν».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης