Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοτζιάς για Καμμένο: Να γίνει από την παρούσα Βουλή η άρση ασυλίας – Δεν θα γλυτώσει την καταδίκη ο εθνικός συκοφάντης

Κοτζιάς για Καμμένο: Να γίνει από την παρούσα Βουλή η άρση ασυλίας – Δεν θα γλυτώσει την καταδίκη ο εθνικός συκοφάντης
«O εθνικός συκοφάντης δεν θα γλυτώσει την καταδίκη», αναφέρει ο Ν. Κοτζιάς για τον Π. Καμμένο
Στην  άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου από την παρούσα Βουλή επιμένει ο επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ, Ν. Κοτζιάς, ο οποίος παράλληλα δηλώνει την πρόθεσή του να συνεργαστεί ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και επιφυλάσσεται.
Ο κ. Κοτζιάς συνεχίζοντας την αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένο, σε συνέντευξη στο ρ/σ 247, υπογράμμισε ότι ο «εθνικός συκοφάντης δεν θα γλυτώσει την καταδίκη», επιμένοντας στην άρση της ασυλίας του από την παρούσα Βουλή.     
Ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχθεί να μην λυθεί το θέμα σε αυτή τη Βουλή και να προσπαθήσουν κάποιοι να το πάνε μετά τις εκλογές του Οκτώβρη και τονίζει πως δεν διανοείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας, ενώ επαναλαμβάνει ότι θα καταθέσει και αγωγή κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ.
Σημειώνει δε, πως ο ίδιος εισηγήθηκε στον Α. Τσίπρα την αλλαγή της σύνθεσης της κυβέρνησης με παράλληλη απομάκρυνση του Π. Καμμένου το καλοκαίρι του 2018 καθώς επίσης και εθνική καμπάνια υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών που όμως δεν έγινε γιατί «το Μαξίμου σκέφτηκε ότι καλύτερα είναι να μην τσακωθεί με τον εθνικό συκοφάντη και αφού δεν θα τσακωθώ μαζί του να μην κάνω και μεγάλες και πολλές καμπάνιες».
Ακόμη, ο κ. Κοτζιάς δηλώνει την πρόθεσή του να συνεργαστεί ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «δεν δίνουμε λευκή επιταγή» και προσθέτοντας ότι «η  αριστερά που αντιλαμβανόμουν εγώ και ο τρόπος που έκανα εξωτερική πολιτική είχε πάντα μια θετική ατζέντα», κάτι  που κατά τον ίδιο λείπει από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.     
Για το σκάνδαλο Novartis ο κ. Κοτζιάς σχολιάζει «έχω ένα πρόβλημα, όταν η σκανδαλολογία είναι υποκατάστατο της θετικής ατζέντας δεν μου αρέσει», ενώ προσθέτει ότι από τη στιγμή που τα σκάνδαλα είναι υπαρκτά θα πρέπει η γενική ατμόσφαιρα να οδηγεί στο να τελειώνουμε με τους φορείς των σκανδάλων.
Κληθείς να απαντήσει αν το σκάνδαλο Novartis φέρνει πιο κοντά NΔ και ΚΙΝΑΛ αναφέρει ότι «πιο κοντά δεν μπορεί να τους φέρει.
 Όταν τα 'χεις κάνει μαζί τα σκάνδαλα».     
    
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης